Ce mesaj i-a transmis Angela Similea lui Aurelian Temișan, de ziua lui. Artistul a fost emoționat până peste cap

Aurelian Temișan a împlinit pe 3 iunie frumoasa vârstă de 51 de ani și a petrecut cu stil. A avut prietenii aproape și familia și s-a simțit exact cum îi place lui, înconjurat de cei dragi, liniștit și fericit!.

Artistul și juratul de la "Te cunosc de undeva" a început să fie sărbătorit încă din seara de 31 mai, atunci când a susținut concertul "Serenadă de mai", la Sala Dalles, iar în public a avut invitați pe măsură, precum Angela Similea și nu numai. 

Ce a transmis Aurelian Temișan de ziua lui 

Ziua mea a început cu câteva zile mai devreme. Pe 31 mai am avut un concert, nu aniversar, dar Monica a "lucrat" pe la spate și l-a transformat într-unul. Momentan pun colaje de poze de la concert și  filmarea mea de pe scenă, cu telefonul, de la finalul concertului. Azi am să mă răsfăț, postând ce am trăit eu zilele  astea", a postat Temișan chiar de ziua lui, cu gândul la cât de bine s-a simțit pe scenă pe 31 mai.

Soția sa i-a făcut o surpriză și i-a adunat prietenii alături. Monica Davidescu (50 ani) a complotat cu apropiații și l-a surprins pe sărbătorit așa cum a plănuit.

La mulți ani minunați, dragul meu! Soț, tată, tovarăș de joacă și joc, artist cu simțul măsurii, actor, prieten, confident, ajutor de nădejde, critic și....multe altele. Împreună la bine și.....la toate celelalte de ani de zile! Te iubim și îți dorim sănătate și multe realizări! La mulți ani!", i-a transmis actrița soțului său, Aurelian Temișan, ca mai apoi, după petrecerea aniversară, să le mulțumească tuturor celor care le-au fost alături. În plus, pe lângă împlinirea celor 51 de ani, Aurelian Temișan a sărbătorit și 17 ani de la nuntă.

Așa distracție în familia extinsă vă doresc și vouă! Aseară am sărbătorit 17 ani de la nuntă și ziua lui Aurelian alături de o parte din familia care ne e alături dintotdeauna și o parte din familia din Compania Concordia! Ceilalți au lipsit motivat că doar e o mică vacanță legată de copii și Rusalii. 

Mulțumesc dragi prieteni, mulțumesc familiei! La mulți ani minunați!", a mai adăugat Monica Davidescu.

Angela Similea și-a exprimat recunoștința pentru muzica românescă 

Angela Similea (76 ani) a fost în public la concertul lui Temi de pe data de 31 mai. Nu este pentru prima oară când doamna cântecului românesc  vine la un concert de-al lui Aurelian Temișan. Îndrăgita artistă i-a transmis acestuia un mesaj emoționant, care i-a mers la inimă lui Aurelian Temișan.

Astăzi (n.r.: 3 iunie), doresc să-l felicit pe colegul meu Aurelian Temișan, din două motive: PRIMUL - este ziua venirii sale pe pământ, spre marea bucurie a părinților, care l-au îmbrățișat cu iubire imensă, crescându-l cum au știut mai bine, în Credință, Iubire și Adevăr.La mulți ani, cât mai  Frumoși alături de Monica și Dora, cele două comori din viața ta!Cel de al doilea motiv este legat de primul: cu trei zile în urmă am fost  martora unui eveniment frumos și romantic al muzicii românești, împlinit de Aurelian și patru Maeștri ai instrumentului: Vlad Popescu - baterie,Ciprian Pop - chitară, Albert Tajti - pian și Ioan Baranga - contrabas.Nu cred că voi putea descrie frumusețea celor două ore  de muzică românească, din perioada interbelică și a anilor '80.

Aurelian a reușit să îi dea un parfum de mare profesionalism, pătrunzând în inima publicului foarte numeros, determinându-l să cânte împreună cu EI, astfel încât, totul era Muzică și Bucurie! Îl felicit și îl iubesc pentru capacitatea sa de a îmbrățișa ritmuri atât de diferite, plimbând muzica, împreună cu colegii săi din scenă, de la stilul pop, la swing, la cel sud american, până la jazz! O seară în care publicul a cântat, a aplaudat și a trăit frumusețea muzicii românești, o muzică frumoasă, romantică cu mesaj și aleasă poezie.

Spectacolul a devenit unitar între scenă și sală, și s-a încheiat cu un tort adus în scenă de Dora, tatălui său, Artistul inteligent, dăruit și talentat, Aurelian Temișan, alături de Mulți ani trăiască, însuflețit de vocea publicului atât de fericit pentru orele minunate petrecute  împreună!Felicitări și mulțumesc Aurelian Temișan, artist ajuns la maturitatea exprimării artistice!Felicitări publicului pentru revenirea cu încredere la concertele artiștilor români, adevărați în Talent și Dăruire!", a precizat Angela Similea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net