Cum a reușit Nicoleta Luciu să topească peste 30 de kilograme, în doar 45 de zile

Considerată una dintre cele mai frumoase vedete din showbiz-ul românesc autohton, Nicoleta Luciu, cea care cu ani în urmă a ales să se retragă din lumina reflectoarelor, este în prezent mama a patru copii. Cum a reușit însă să topească cele 30 de kilograme acumulate după naștere, aflați din rândurile de mai jos. 

Nicoleta Luciu / foto: Arhiva Click!
Nicoleta Luciu / foto: Arhiva Click!

Nicoleta Luciu, cea care i-a devenit soție lui Zsolt Csergo, a dat naștere a patru copii în urma a două sarcini: prima a fost în anul 2018, iar cea de-a doua în anul 2011, când a născuți tripleți și astfel a obținut un plus de 35 de kilograme. 

Dieta strictă cu ajutorul căreia a slăbit Nicoleta Luciu 

Nicoleta Luciu a reușit să revină rapid la formele de odinioară cu ajutorul unei diete eficiente, însă destul de strictă. Aceasta a constat în eliminarea din alimentație a carbohidraților și introducerea, treptată, a anumitor alimente. 

Dieta presupune consumul a cinci mese pe zi care conțin în mare parte supă din pui și compot de mere. Într-o perioadă de aproximativ două luni de zile, Nicoleta Luciu a reușit performanța de a topi cele 30 de kilograme acumulate după cele două sarcini. 

Ce conțineau cele 5 mese pe zi din dieta Nicoletei Luciu:

-supă de pui (300 g legume și 100 g de carne de pui )

-2 batoane fitness (ca gustare)-7 mere consumate sub formă de compot 

Nicoleta Luciu a bifat noi intervenții estetice 

În urmă cu doar câteva săptămâni, actrița din „Inimă de Țigan” bifa o serie de intervenții estetice, pentru care a scos din buzunar suma de 3.000 de lei. 

„Nicoleta și-a făcut la noi, la clinică, mai multe intervenții estetice, la nivelul feței, cum ar fi: hidroxiapatită de calciu în pomeți și mandibulă, botox în zona frunții, între sprâncene și în zona ochilor.

De exemplu, cu acidul hialuronic și-a făcut o rinocorecție la nas care dă senzația de nas în vânt, plus că i-am lucrat și în zona bărbiei unde i-a fost pus tot acid hialuronic.

Toate aceste proceduri pe care le-a făcut au durat în jur de 40 de minute și o vor ține în jur de opt – zece luni, iar ca și cheltuială, Nicoleta a scos din buzunar 3.500 de lei”, spunea pentru Click!, Carmen Istrate, medic estetician de profesie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sala de judecata jpg
image
image
image
image
image
image
lidia buble jpg
Banner Biu Marquetti
Banner Aurel Pădureanu
cleopatra stratan edward sanda instagram jpg
Banner Livia Graur
tori spelling costum baie profimedi jpg
Banner Zannidache
george michael profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net