Nicoleta Luciu, pusă la zid pentru felul în care arată după operațiile estetice. O vezi și n-o mai recunoști!

Cu toate că s-a retras de mult timp din lumina reflectoarelor, Nicoleta Luciu continuă să fie o prezență activă în social media. Fosta actriță a serialului „Inimă de Țigan” pare să se reinventeze la cei 43 de ani ai săi. Mai mult decât atât, a șocat comunitatea de fani în urma celor mai recente fotografii din social media, prin prisma felului în care arată în urma unor intervenții estetice. 

Nicoleta Luciu / foto: Arhiva Click!
Nicoleta Luciu / foto: Arhiva Click!

Nicoleta Luciu dintotdeauna a fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul românesc. Acum ani în urmă a decis să se retragă din lumea celebrității și să se mute la Miercurea-Ciuc, acolo unde duce o viață liniștită alături de familia ei. Cu toate acestea, pe Instagram își ține mereu fanii la curent cu detalii din viața personală. 

Nicoleta Luciu, „schimbată” în urma operațiilor estetice 

Vedeta dintotdeauna a fost adepta operațiilor estetice, fapt pe care l-a recunoscut mereu. Totuși, deși a încercat să șteargă urmele trecerii timpului de pe chipul său, ultimele apariții au fost aspru taxate de fani. Aceștia au considerat că frumoasa brunetă a exagerat cu intervențiile la nivelul feței. 

Într-una dintre postările sale de pe Instagram, Nicoleta Luciu s-a filmat dintr-un unghi care nu a avantajat-o prea mult. Fanii au sancționat-o dur, prin intermediul comentariilor.

„Vai, cum vă puteți schimonosi cu intervențiile voastre”, „Mai bine nu postai…”, „Nicoleta Luciu no more luciu”, „Sprâncene oribile”, „Pfuai, Doamne, urât arăți”, „Mai frumoasă și naturală înainte, îmi plăcea mai mult”, au fost doar o parte dintre comentariile pe care le-a primit Nicoleta Luciu, în dreptul postării de pe Instagram.

Nicoleta Luciu / foto: Instagram
Nicoleta Luciu / foto: Instagram

Nicoleta Luciu, cele mai recente intervenții estetice

La sfârșitul anului 2023, Nicoleta Luciu a bifat o serie de intervenții estetice la nivelul chipului. Pentru toate acestea a scos din buzunar în jur de 3.000 de lei. 

„Nicoleta și-a făcut la noi, la clinică, mai multe intervenții estetice, la nivelul feței, cum ar fi: hidroxiapatită de calciu în pomeți și mandibulă, botox în zona frunții, între sprâncene și în zona ochilor.

De exemplu, cu acidul hialuronic și-a făcut o rinocorecție la nas care dă senzația de nas în vânt, plus că i-am lucrat și în zona bărbiei unde i-a fost pus tot acid hialuronic.

Toate aceste proceduri pe care le-a făcut au durat în jur de 40 de minute și o vor ține în jur de opt – zece luni, iar ca și cheltuială, Nicoleta a scos din buzunar 3.500 de lei”, spunea pentru Click!, Carmen Istrate, medic estetician de profesie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net