Dinu Maxer, declarații care ar înfuria-o pe Nicoleta Luciu, după două decenii de la despărțire! „Pentru ea am fost primul bărbat”

Dinu Maxer, fostul soț al Deei Maxer, a trăit o adevărată poveste de dragoste cu Nicoleta Luciu, care a durat opt ani de zile. Cei doi au ajuns la despărțire când nimeni nu se aștepta. Cântărețul a dezvăluit motivul neînțelegerilor dintre el și Nicoleta Luciu la mai bine de două decenii de la separare. 

Dinu Maxer și Nicoleta Luciu au format un cuplu
Dinu Maxer și Nicoleta Luciu au format un cuplu

După relația cu Nicoleta Luciu, Deea Maxer a fost următoare femeie din viața lui Dinu. Cei doi au fost căsătoriți vreme de 18 ani de zile, însă au ajuns să meargă pe drumuri diferite. Ce mărturisiri a făcut Dinu Maxer, află din rândurile de mai jos. 

Dinu Maxer: „Ne certam din gelozie”

Dinu Maxer și Nicoleta Luciu obișnuiau să se certe deseori din cauza geloziei. Vedeta nu s-a sfiit să recunoască faptul că o relație ajunge la final atunci când certurile „din lucruri mici” sunt din ce în ce mai intense. 

„Ne certam din gelozie, tot felul de lucruri, inclusiv chestii minore. Am ajuns să cred că o relație se termină atunci când te cerți din lucruri minore”, a dezvăluit Dinu Maxer, în cadrul emisiunii „În Oglindă”.

Artistul a vorbit și despre momentul în care a cunoscut-o pe Nicoleta. S-a întâmplat pe vremea când el era invitat în cadrul unei emisiuni pentru a cânta, iar ea făcea parte din public. 

„Eu am cunoscut-o, am agățat-o, cântând la o emisiune, unde ea era aplaudac, asta este de notorietate, eu așa am cunoscut-o pe Nicoleta. M-a cucerit fizic, după care am cunoscut-o și am văzut că este un om loial, pentru ea am fost primul bărbat. A fost foarte important în viața mea, nu știu, poți să o pui și pe treaba mândriei masculului alfa, poți să o pui și pe seama educației tatălui”, a mai spus Dinu Maxer.

„Deea a fost ceva unic pentru mine în viață!”

La un moment dat, Dinu mărturisea că motivul real care a dus la separarea de Nicoleta Luciu a fost faptul că el, la acea vreme, nu-și dorea să aibă copii. În schimb, după ce Deea a apărut în viața lui, lucrurile s-au schimbat radical!

„Eu nu am vrut să mă căsătoresc. Am și spus-o public. Acesta este probabil și unul dintre motivele pentru care relația cu Nicoleta Luciu s-a încheiat, și că n-am vrut să fac copii. Deci, într-adevăr, Deea a fost ceva unic pentru mine în viață.

M-a determinat să îmi doresc și căsătoria cu ea și să am copii cu ea, iar lucrul acesta ține într-adevăr și de maturizarea mea, de momentul în care au venit lucrurile, nu au fost forțate. Au fost niște condiții care au fost prielnice să spun așa, fiindcă eu am avut o copilărie umbrită de un divorț foarte tumultos al părinților mei. Și din cauza asta, plus că eu mi-am pierdut și un frate, care a murit într-un accident de tramvai, am tras așa niște concluzii și am zis că nu vreau.

Probabil traumele acelea psihice s-au diminuat și atunci a apărut Deea care a venit într-un moment senin al vieții mele și s-au legat lucrurile”, a mărturisit Dinu Maxer, la WOWnews.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net