Dinu Maxer și iubita lui, Magda, escapadă romantică departe de România: „Avem o relație unică!”. Ce planuri au pentru 2024

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Dinu Maxer (50 de ani) a plecat pentru câteva zile în Franța, pe Coasta de Azur, în compania iubitei sale, Magdalena Chihaia. Maxer și Magda sunt extrem de îndrăgostiți și anul acesta au planuri mari împreună.

În luna iunie vor împlini un an de relație și se simt extrem de bine împreună, amândoi împărtășind pasiunea pentru călătorii. După vacanța recentă, de anul trecut, în Dubai, cei doi au ajuns în Franța pentru trei zile și au vizitat cât au putut, Nisa, Cannes, Cap D’Antibes.

„Am îmbinat escapada de relaxare, cu cea artistico- creativă! A fost și o escapadă romantică! Ne întoarcem mâine. Am venit aici pentru trei zile la un prieten și am făcut și câteva planuri artistice. Am îmbinat plăcutul cu utilul, fiindcă intenționăm să punem pe picioare un musical, în cadrul conceptului  Mystic Transilvania unde eu am compus piesa Vampires Dream. Ne dorim să capete forma unui musical, pe care ne dorim să îl punem în scenă pe toată Coasta de Azur, grație prietenului meu care este și creatorul conceptului”, ne-a mărturisit Dinu Maxer, pentru Click!

Relația cu Magdalena Chihaia evoluează de minune

Dinu Maxer și iubita sa, Magdalena Chihaia, au început anul cum nu se poate mai bine și deja știu exact ce au de făcut și ce proiecte își doresc împreună. Mai precis, 2024 sună pentru ei cam așa: multă dragoste și proiecte frumoase!

Planurile noastre, romantismul nostru, o să capete în momentul ăsta o altă exprimare artistică și anume suntem pe punctul de a lansa un vals al mirilor, fără să fim noi miri deocamdată și filmăm și niște clipuri pe aceste teme aici, în castele medievale din Franța pe care le-am vizitat ieri. Anul acesta mergem împreună ținându-ne de mână. Suntem într-un vibe senzațional, avem o relație unică!”, ne-a spus Maxer, aprobat fiind de către iubita sa, care i-a făcut viața frumoasă și l-a ajutat să treacă mai ușor peste divorțul de fosta lui soție, Deea Maxer.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net