Iubita lui Dinu Maxer s-a integrat perfect în familia artistului! Cum se înțelege cu „soacra”

#Exclusiv Click!

Dinu Maxer (50 de ani) și Magdalena Chihaia (37 de ani) trăiesc de mai bine de șase luni o poveste de iubire ca în basme. Idila lor amoroasă se pare că evoluează destul de rapid și frumos, având în vedere că bruneta petrece foarte mult timp alături de partenerul său de viață și de fiul lui, Andreas, puști ce este din mariajul eșuat de 14 ani, cu Deea Maxer (33 de ani). Iar pe lângă relația frumoasă pe care o au cei trei, Magda ne-a dezvăluit și faptul că are o relație bună și cu viitoarea soacră.

„Ne înțelegem foarte bine. Îi face placere să vină la spectacolele mele, să povestim de școală, de fete și să ne jucăm toți 3 jocuri de socializare. Chiar vinerea asta ne-am jucat eu, Andreas, Dinu, Maysa si Eva (mama lui Dinu – n.e) remi. A fost super distractiv. Avem o relație foarte frumoasă și deschisă”, a spus actrița pentru Click!

Relație de nota zece cu „fiul vitreg”

Aceasta ne-a mai dezvăluit și cum decurc discuțiile dintre ea și Andreea dar și cât de mult îl susține pe puști:

„Vorbim despre colegele de la școală pe care le simpatizează sau care îl tachinează. De asemenea, vorbim și despre pasiunile lui plus că ne sfătuim foarte mult. Avem secretele noastre. Este un băiat foarte frumos și talentat așa că i-am promis că o să-l învăț tot ceea ce știu eu pe partea artistică, ce ține de mine, adică teatru și dans, și o să-l ajut ori de câte ori are nevoie. Îl iubesc foarte tare. Andreas a pus și muzică la un spectacol de teatru pentru copii scris si regizat de mine, în care a jucat și Dinu rolul de Harap-Alb. Andreas este adorat de colegii mei și de toți prietenii mei. Mama îl adoră și îl răsfață culinar de fiecare dată când are ocazia”.

Click! spune

Deea și Dinu Maxer au ales să divorțeze, anul trecut, la începutul primăverii, pe cale legală, la notar, fără prea mult tam-tam. Chiar dacă s-au separat, cei doi locuiesc în același bloc, la etaje diferite, unul la etaj doi și altul la etajul patru. Totul de dragul celor doi copii pe care îi au împreună: Andreas (11 ani) și Maysa (de 3 ani). După separare, băiatul a rămas în grija tatălui, iar fetița în grija mamei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
banner livia graur png
banner cristina cioran png
Cum a ajuns Andreea Marin sa impinga masina intr o intersectie mare din Bucuresti  Moldoveanca la volan jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net