Ce planuri au de Sărbători Dinu Maxer și iubita sa: „Am hotărât amândoi să…”. Ce cadou i-a făcut Magdalenei Chihaia

#Exclusiv Click!

Dinu Maxer (50 de ani) și Magdalena Chihaia (37 de ani) trăiesc de mai bine de jumătate de an o frumoasă poveste de iubire. Cei doi nu doar că își trăiesc iubirea la intensitate maximă, ci și colaborează împreună atunci când vine vorba de partea profesională. Însă, chiar și așa, pe lângă faptul că au o agendă plină de activități, cei doi au ales să se rupă pentru câteva zile de treburile de zi cu zi și să își dedice timp de calitate alături de familie și de prieteni, având în vedere că vine Crăciunul.

„De Crăciun petrecem acasă, la părinți și la prieteni. Mai exact, în seara de Ajun și noaptea de Crăciun stăm acasă cu Andreas și Maysa, pentru că cei mici vor merge și la colindat pe la cei dragi.

În prima zi de Crăciun am hotărât amândoi să trecem pe la părinții mei la micul dejun, apoi mergem la prietena mea, Andreea, și sărbătorim cu familia ei, pentru că aceasta este o tradiție de mulți ani, mai ales că acum sunt și nășică copilului ei, iar între Crăciun și Revelion o să trecem și pe la mama lui Dinu. Încercăm, pe cât posibil, să onorăm toate invitațiile”, a spus pentru Click! Magdalena Chihaia.

Dinu Maxer, bărbatul atent

Actrița ne-a mai dezvăluit că partenerul său de viață este foarte atent atunci când vine vorba de o zi specială din an:

⁠„Pentru că a mai rămas puțin până la Crăciun, Dinu mi-a făcut deja o surpriză, îndeplinindu-mi un vis și anume acela de a filma un videoclip, un cover al melodiei „Santa Baby”. M-am bucurat foarte mult de acest cadou din partea lui”.

Click! spune

Dinu Maxer a divorțat anul acesta, la începutul primăverii de Deea Maxer, femeia cu care a fost căsătorit timp de 14 ani și cu care are doi copii: pe Andreas și pe Maysa. În urma divorțului tacit, cei doi și-au refăcut rapid viețile personale și se pare că sunt mai fericiți ca niciodată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net