Cum arată acum cabana din pădure a Mihaelei Bilic: „A ieșit minunaaaat..”

Mihaela Bilic, cunoscutul medic nutriționist a anunțat că lucrările de la cabana ei din pădure sunt în toi, iar atunci când se vor finaliza, aceasta își va petrece destul de mult timp acolo.

Mihaela Bilic a publicat imagini de la cabana din pădure / Foto: Facebook
Mihaela Bilic a publicat imagini de la cabana din pădure / Foto: Facebook

La începutul anului 2024, Mihaela Bilic a anunțat că a decis să își construiască o cabană în pădure, mai exact pe Valea Prahovei. Vedeta spunea că deține un teren, pe care își dorește să ridice o casă mică, unde nu va avea curent, gaze sau apă curentă.

„Întotdeauna am iubit pădurea. Așa că m-am întors pe Valea Prahovei, unde am copilărit, și am o bucățică de teren, cu pădurea în spate. Iar casa, ce ziceți de ea?! Mai rustică de atât nu se poate. N-am gaze, n-am curent, n-am apă, însă îmi place mult! Și am ferestrele și ușa de la casa bătrânească a lui mamaie. Iar aici, mi-am luat și un cățeluș, și o pisică. E prea frumos”,  a scris Mihaela Bilic pe rețelele de socializare.

Mihaela Bilic: „A ieșit minunat”

În prezent, cabana Mihaelei Bilic se află într-o continuă transformare. Nutriționista a publicat câteva fotografii cu mica locuință și a dezvăluit în mediul online că a folosit bețe de salcie pentru acoperiș. În plus, aceasta susține că este tare mândră de ceea ce a ieșit până acum.

„Noutăți de la cabană. Ca să nu o mai bată soarele și ploaia, prispa mea a primit un “cozoroc”! iar bețele de salcie or fi ele pentru gard, dar eu le-am pus pe acoperiș. A ieșit minunaaaat!!!”, a transmis Mihaela Bilic pe Facebook.

Lucrările continuă la cabana Mihaelei Bilic / Foto: Facebook
Lucrările continuă la cabana Mihaelei Bilic / Foto: Facebook
Cabana Mihaelei Bilic de pe Valea Prahovei / Foto: Facebook
Cabana Mihaelei Bilic de pe Valea Prahovei / Foto: Facebook

Mihaela Bilic: „Eu mănânc tot ce îmi place”

Mihaela Bilic este de profesie medic nutriționist, dar și autoarea unei cărți cunoscute, respectiv „Foamea sufletului”. Deși nu s-ar zice că face greșeli atunci când vine vorba de alimentație, având în vedere meseria pe care o are, aceasta recunoaște că iubește pâinea și nu poate renunța la brânzeturi sau salam.

„Mâncatul emoțional la mine însemna, culmea, sendvișuri, probabil din copilărie era o chestiune de răsfăț, pâine cu unt și cu salam de Sibiu sau pâine cu unt și cu cașcaval ori pâine cu unt și cu sare. Pentru mine, pâinea, în general, îmi bucură sufletul.

Când îmi fac două sendvișuri, știind clar că nu îmi este foame, e această bucurie de a mânca un lucru care îmi place și îmi face bine. Am încetat să mă mai învinovățesc pentru mâncatul emoțional. Dacă noi mâncăm emoțional și ne simțim vinovați, ne otrăvim și ne blocăm posibilitatea de a fi fericiți, bucuroși și echilibrați.

Eu mănânc foarte puțin și tot ce-mi place. Mănânc făinoase, îmi plac mult. Mănânc pâine, mănânc carne, sunt foarte carnivoră, mai rar pește. Nici eu nu reușesc, știu că e de două ori pe săptămână recomandat, dar nu reușesc. Și, în rest, ciorbe, pentru că țin stomacul plin și nu îngrașă. Dacă ar fi să aleg, aș mânca pâine cu brânză toată viața și nu m-aș plictisi”, a dezvăluit Mihaela Bilic pentru Fanatik.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regalii în studenție jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
kate winslet jpg
banner claudia patrascanu png
dana rogoz 1 1 webp
naomi campbell getty jpg
banner magdalena chihaia png
tort de nunta png
image jpeg
 Chef Cătălin Scărlătescu (51 de ani) este extrem de încântat de revenirea "acasă", la PROTV
image
actualitate.net
image
actualitate.net