Cum arată casa construită de Oreste. Fostul om de televiziune a ridicat locuința de la zero

Oreste Teodorescu a decis să le facă fanilor cunoștință cu noua sa casă amplasată cât mai departe de agitația din București. Undeva în satul Fundeni, județul Călărași, fostul om de televiziune a făcut un mic tur al locuinței construită de la zero chiar de către el, ajutat de ginere și socru.

În ultimii ani, din ce în ce mai multe vedete au decis să se retragă la țară. Printre ele se numără și Oreste Teodorescu, care înainte de a avea casa din Călărași a locuit împreună cu soția sa, Liliana, în casa părinților acesteia.

Oreste și-a construit propria casă 

Vreme de doi ani de zile, Oreste a locuit în casa socrilor săi. Sabina, fiica acestuia, a rămas însărcinată, așa că a existat o schimbare de planuri. Datorită faptului că li s-a mărtit familia, aceștia au fost nevoiți să se mute într-o locuință mult mai mare. Astfel, în aceeași curte, au construit o altă căsuță de la zero. 

„Socrii mei aveau o căsuță la 17 kilometri de București, în satul Fundeni, de unde începe județul Călărași. Am locuit doi ani doar eu cu soția mea în căsuța mică, de povești. A fost superb!

Când s-a născut nepotul meu Bebone, am hotărât să lărgim clanul și m-am apucat împreună cu socrul meu și ginerele meu cu cârca, împreună cu niște ajutoare mult mai pricepute decât noi să ridicăm o altă casă, ceva mai mare, în aceeași curte.”, a spus Oreste, într-un videoclip pe Facebook, în urmă cu aproximativ un an.

A vândut un apartament din București 

Locuința formată din trei camere la parter și două camere semimansardate +  un foișor, amplasat chiar lângă o zonă de relaxare, cu scaune, fotolii și mese a necesitat o investiție de aproximativ 60.000 de euro. Așadar, pentru a se încadra în buget, a vândut un apartament din Capitală. 

„Avem o curte de 2.000 de metri pătrați, trei câini, 3 pisici și vreo 30 de pomi fructiferi. Din care facem tot feluri de compoturi și dulcețuri excepționale. Când am venit acum șase ani aici, eram plăpând, stresat, obosit, încuiat, nervos, fără niciun simț practic.

Mi-au trebuit doi ani de trudă cu pământul, cu livada, cu animalele, să simt și să mă bucur și eu de aerul ăsta curat, de liniște și de ritmul total aparte față de București, ca să îmi revin. Vă spun sincer, acum parcă sunt mai tânăr cu 10 ani.”, a mai spsu Oreste.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net