Ce spune Oreste despre infidelitate. Nu s-a sfiit să dezbată subiectul cu Jorge: „Este inevitabilă! Poate fi și cu gândul!”

Oreste Teodorescu (48 de ani) nu se sfiește să vorbească despre infidelitate. A făcut-o în podcastul „Vorba lu’ Jorge”, acolo unde a povestit cum s-a regăsit și s-a vindecat în relația cu soția lui și cât de bine se înțeleg ei doi acum.

Oreste și soția lui, Liliana,  s-au confruntat cu mai multe probleme de-a lungul mariajului lor. Cei doi sunt căsătoriți de când Oreste avea 17 ani iar soția lui, 21 de ani. Se pare că la un moment dat s-au înșelat reciproc dar au reușit în cele din urmă să își salveze mariajul. Fostul prezentator TV și-a spus părerea despre infidelitate în cadrul podcastului lui Jorge.

"Infidelitatea este inevitabilă. Acuma cine crede în istoria unui cuplu care are mai mult de 10 ani... Să știi că infidelitatea nu e neapărat să fie doar cu trupul! Poate fi și cu gândul!

Poate fi și cu proiecția. Să nu ai curajul să o faci și fizic dar tu de fapt  în gândul tău să fii tot timpul în altă parte dar nu prezent cu soția ta. Asta tot infidelitate se numește. Eu cred că nu există om care să nu fi traversat deșertul infidelității, fie cu vorba, fie cu fapta, fie doar cu gândul!", i-a mărturisit Oreste lui Jorge. Întrebat „De ce înșeală un bărbat?”, Oreste a dat răspunsul: "Nu pot să știu din ce considerente înșeală o femeie dar pot să știu, fiind bărbat, din ce considerente înșeală un bărbat, și el înșeală când își pierde respectul de sine și când se simte vulnerabil și neiubit suficient  de partenera lui".

„Primii 3 ani a fost Rai!”

Tot lui Jorge, fostul prezentator TV i-a povestit și cum s-a regăsit și când crede el că începe, de fapt, dragostea.

"Noi după ce ne-am vindecat de prosteală reciprocă... Dragostea începe, de fapt, după 3 ani, că primii 3 ani sunt mișto în toate relațiile. De ce? Pentru că noi ne cam oglindim propriile noastre păreri și orizonturi de așteptare în celălalt și de fapt ne vedem pe noi și ne iubim pe noi, că noi suntem egoiști. Cam după 3 ani, se ia vălul, începe dezamăgirea, ieșirea din amăgire, pentru că începi să-l vezi pe celălalt nu așa cum ai vrea tu, nu așa cum ți-ai imaginat, nu așa cum ai crezut tu ci așa pur și simplu cum e el și atunci nu-l mai iubești, că te sperii. Te întrebi „Cine e asta?”.  „E un străin!”. 

La noi a fost interesant pentru că primii trei ani a fost Rai, următorii 6 Iad, al zecelea an a fost tampon și restul de după ce ne-am vindecat, adică după ce s-a închis ciclul ăla de 10 ani, în care 70% a fost nasol, dar am început de la un 30% fabulos. După ce ne-am vindecat și asta s-a întâmplat undeva prin 2004-2005, de atunci încoace noi trăim ca un fel de  ziua cârtiței, adică la noi este aceeași zi, e aceeași zi din primii 3 ani.

Dacă ai răbdare și ai încredere și dacă îți iubeșți partenerul și poți să treci peste orice, vine la un moment dat, nu știu când, la mine a venit după 10 ani, vine un cadou de la Dumnezeu în care  înțelegi cu adevărat ce înseamnă să iubești pe cineva. E cel mai simplu lucru. Noi nu ne plictisim niciodată, e ca și când ne-am cunoaște în fiecare zi și fiecare zi e aceeași zi, e o zi perfectă. Și asta e mișto pentru că se simte bine energia asta și față de copiii noștri, și față de nepotul  nostru, și față de prieteni. Degajăm o energie bună împreună pentru că ne-am  pierdut și ne-am regăsit. Și după ce ne-am pierdut am înțeles că nu am mai vrea să o facem vreodată! Ne-am regăsit pe deplin!”, a mai completat Oreste povestind despre cum decurge acum relația cu soția lui.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
cezara dafinescu  jpg
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net