Divorțul anului în lumea celebrităților! Una din vedete este acuzată de infidelitate

Vestea unui nou divorț al vedetelor a luat cu asalt lumea showbiz-ului internațional. Anumite zvonuri apărute în presa internațională relatează faptul că Britney Spears și Sam Asghari s-ar fi despărțit, după doar un an de la căsătorie, motivul fiind o ceartă serioasă.

Un posibil divorț lovește showbiz-ul internațional / foto: Pixabay
Un posibil divorț lovește showbiz-ul internațional / foto: Pixabay

Britney Spears și Sam Asghari ar fi decis să pună punct mariajului lor. Mai mult decât atât, se pare că actorul ar fi părăsit casa conjugală în care locuia cu soția sa, după cum informează Mirror

Actorul Sam Asghari intenționază să ceară divorțul?

O persoană apropiată celor doi a declarat pentru TMZ faptul că e doar o chestiune de timp până când actorul va cere divorțul: „Este doar o chestiune de timp până când Sam va cere divorțul."

Cearta ar fi pornit din cauza unor zvonuri legate de infidelitatea artistei. Sam ar fi abordat-o în legătură cu acest lucru, iar din acest punct până la o ceartă colosală nu ar mai fi fost decât un pas.

Indiciile că există probleme în relația de cuplu

Recent, Britney a fost fotografiată în timp ce conducea în apropierea casei sale, fără a purta însă verigheta pe deget. La polul opus, imaginile recente postate de Sam pe Instagram lasă de înțeles faptul că actorul a renunțat deja la bijuterie.

Britney Spears, postare controversată în plin scandal de divorț

Căsnicia lui Britney și Sam ar fi ajuns la final / foto: GettyImages
Căsnicia lui Britney și Sam ar fi ajuns la final / foto: GettyImages

În timp ce zvonurile unui posibil divorț roiesc în jurul ei, cântăreața are cu totul și cu totul alte preocupări. În cea mai recentă postare de pe Instagram, Britney vorbește despre cumapărarea unui cal, în timp ce apare într-un instantaneu călărind unull:

„Cumpăr un cal în curând!!!! Atât de multe opțiuni încât e cam greu. Un cal pe nume Sophie și un altul pe nume Roar. Nu mă pot hotărî!!! Ar trebui să mă alătur camaraderiei și să îmi pun o pălărie roz de cowboy???? Oricum, cred că mi-am găsit locul meu preferat cu Roar."

În urmă cu doar câteva luni, într-un documentar TMZ apăreau zvonuri potrivit cărora mariajul celor doi deja începe să aibă „mari probleme”. Actorul a negat informațiile apărute și că au folosit-o pe soția sa pe post de „o mașină de făcut bani”.

„Mi s-a părut absolut dezgustător pentru oamenii care au fost în viața ei când nu avea voce, s-au dus și i-au spus povestea ca și cum ar fi fost a lor".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Portle de Fier Foto Hidroelectrica (2) jpg
image
image
image
image
image
image
Vasile Nitulescu poveste drama alcool actor 2 jpg
simona gherghe colaj facebook jpg
lavinia parva stefan banica celebrity awards 2014 1 0 jpeg
Daniel Pavel  (3) JPG
Sâmbătă a fost zi de curățenie și ecologizare pe Platoul Feteni din Râmnicu Vâlcea iar artiștii au spus "Prezent"!
1 florin piersic 84 de ani 3 jpg jpeg
banner dinu maxer axxa png
 Alessia se simte acum ca peștele în apă pentru că face ce iubește cel mai mult
image
actualitate.net
image
actualitate.net