Lovitură pentru Britney Spears! Pagubă financiară uriașă pentru celebra cântăreață

Ultima actualizare:

Cântăreața pop, Britney Spears (41 de ani), a apărut destul de des în presă în ultimele luni, mulți fani fiind îngrijorați de sănătatea ei mintală după o luptă legală destul de publică împotriva familiei ei. Acum, după ce a scăpat de sub tutela tatălui său, Jamie Spears (70 de ani), numele vedetei este din nou pe buzele tuturor – ea a suferit o pierdere financiară la vânzarea conacului ei din Calabasas.

Britney a pierdut aproape 2 milioane $ la vânzarea conacul ei din Calabasas (foto: Shutterstock)
Britney a pierdut aproape 2 milioane $ la vânzarea conacul ei din Calabasas (foto: Shutterstock)

Britney și soțul ei Sam Asghari (28 de ani) au cumpărat anul trecut reședința de lux din Calabasas pentru 11.8 milioane de dolari, înainte de a o pune din nou pe piață doar șase luni mai târziu. Potrivit TMZ, se pare că vedeta s-a simțit „prea expusă” locuind în conac și nici nu a fost prea „îndrăgostită” de el, mutându-se la scurt timp după ce l-a cumpărat. În plus, proprietatea se află în același cartier cu fostul ei soț, Kevin Federline (44 de ani). De aceea, Britney se pare că s-a grăbit să caute o modalitate prin care să îl vândă.

Reședința, scoasă la vânzare de către cântăreață la prețul inițial de 12 milioane de dolari, a fost cumpărat de un avocat din Texas cu suma de 10.1 milioane de dolari – aducându-i vedetei pierderi de 1.7 milioane de dolari față de suma cu care a fost cumpărată anterior de ea.

Dar, chiar dacă s-a despărțit de reședința de lux, Britney, care are o avere de 70 de milioane de dolari, încă deține casa din Thousand Oaks, pe care a cumpărat-o în 2015 pentru 7,5 milioane de dolari. Iar în prezent, se pare că ea locuiește la acea proprietate. De asemenea, sufrageria este cunoscută de către fanii cântăreței, majoritatea videoclipurilor ei de pe rețelele sociale fiind filmate acolo. În iulie anul trecut, Britney a povestit cum ultimul ei lăcaș era „încă în renovare” și s-a referit la moșia ei Thousand Oaks ca fiind „vechea ei casă”. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

image
image
image
image
image
image
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net