Cum își alină Oana Zăvoranu durerea după divorțul de Alex Ashraf: „Dacă îți vine să plângi”

Oana Zăvoranu (50 de ani) a calcat deseori la capitolul dragoste. Frumoasa brunetă pare să aibă noroc în orice aspect al vieții ei, mai puțin în cel sentimental, așa cum lasă de înțeles ultimul eveniment care i-a marcat viața: divorțul de Alex Ashraf. Acum, „Querida” este mai prezentă ca oricând în social media și interacționează cu fanii ei, pe care îi liniștește și cărora le transmite că nu este singură la greu. 

Oana Zăvoranu și fostul soț, Alex Ashraf / foto: Arhivă personală
Oana Zăvoranu și fostul soț, Alex Ashraf / foto: Arhivă personală

Orice despărțire este grea, mai mult sau mai puțin, însă important este că trebuie să lăsăm acest proces să-și urmeze cursul și să ne găsim refugiul în ceea ce ne face ajută sufletul și mintea. În timp ce alții aleg alte căi să-și vindece sufletul de durere, Oana știe că cel mai de nădejde aliat al ei este credința. 

Oana Zăvoranu, mesaj înduioșător pe Instagram 

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf (36 de ani) au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul autohton. S-au iubit fără rețineri mai bine de un deceniu, dintre care șapte ani au fost căsătoriți. 

Acum drumurile lor s-au separat: afaceristul s-a cuplat cu o brunetă extrem de controversată, în timp ce fosta soție a rămas să-și plângă durerea, așa cum dovedeștea ultima postare din social media. 

Fiica regretatei Mărioara Zăvoranu găsește alinare și tărie în Dumnezeu. Oana a postat pe Instagram, în secțiunea InstaStory o fotografie cu o icoană cu Fecioara Maria și Iisus Hristos, în dreptul căreia a scris următoarele: „Dacă îți vine să plângi, sunt ei care îți șterg lacrimile”. 

Postarea Oanei Zăvoranu / foto: Captură InstaStory
Postarea Oanei Zăvoranu / foto: Captură InstaStory

Alex Ashraf: „Nu m-a mai interesat Ona Zăvoranu” 

După marele anunț al divorțului, în stilu-i caracteristic, Oana Zăvoranu a făcut mai multe declarații pe această temă. Deranjat de faptul că vedeta a ales „să-și spele rufele în public”, fostul soț a avut o reacție acidă: 

„Niciodată (n.r. dacă s-a gândit la împăcarea cu Oana Zăvoranu). Întreabă-mă de zece ori. Niciodată! Putea foarte bine să lase, să spună, da, am divorțat și atât, lucrurile să se discute în instanță și atât. Ca doi oameni normali și maturi cum am discutat înainte să plec! Dar se pare că a ales o cale destul de urâtă. Nu (n.r. nu va exista un partaj). Am zis, o să discutăm în instanță! Dacă am ceva să spun, legat de ceva, o să discutăm în instanță”, a spus Alex Ashraf, la Xtra Night Show

„Eu nu vreau să împrăștii cu nămol, nu vreau să vorbesc urât de Oana, nu mă interesează să vorbesc urât de Oana, dacă ea vrea să vorbească urât de mine, treaba ei, nu mă interesează! Din momentul în care am ieșit și am anunțat divorțul nu m-a mai interesat Oana Zăvoranu!”, a mai spus fostul soț al Oanei Zăvoranu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net