Alex Ashraf rupe tăcerea și vorbește despre despărțirea de Oana Zăvoranu: „Eu am plecat din căsnicie”

Alex Ashraf a oferit primele declarații despre divorțul de Oana Zăvoranu. Fostul soț al „Queridei” a decis să dea cărțile pe față și contracarează declarațiile ei. Afaceristul a dezvăluit că el a fost cel care a decis să plece din căsnicie și să se retragă din afacerea clinicii vedetei. De asemenea, a precizat că își va duce fosta parteneră de viață în instanță. 

Alex Ashraf, prima declarație după despărțirea de Oana Zăvoranu / foto: Colaj Click!
Alex Ashraf, prima declarație după despărțirea de Oana Zăvoranu / foto: Colaj Click!

Sfârșitul lunii septembrie a culminat cu divorțul unuia dintre cele mai celebre cupluri din showbiz-ul intern românesc, format din Oana Zăvoranu și Alex Ashraf. Deși se zvonea că între cei doi există probleme, în urmă cu doar o lună bruneta anunța că relația lor este una puternică. Totul s-a schimbat în urmă cu doar câteva zile, când s-a aflat că povestea lor de iubire a ajuns la final. 

Alex Ashraf, declarații despre despărțirea de Oana Zăvoranu 

Afaceristul și-a început mărturisirile puctând un aspect important pentru el, și anume faptul că el a fost cel care a luat decizia de a nu mai face parte din căsnicia cu Oana Zăvoranu și a înaintat divorțul. 

De asemenea, Alex a precizat faptul că nu a luat cu el nimic din ce nu i-a aparținut, ci doar hainele pe care le avea. 

„Eu am plecat din căsnicie! Eu am înaintat divorțul! Eu cu asta am vrut să încep, ca să nu se mai speculeze că ea a făcut lucrurile astea. Eu am lăsat totul în urmă și am plecat doar cu hainele mele!”, a declarat Alex Ashraf, în urmă cu puțin timp, în cadrul unui interviu, acordat pentru Xtra Night Show.

„Nu mi se pare normal să ne spălăm rufele în public” 

Fostul soț al Oanei a punctat un alt aspect destul de discutat în ultimele zile: clinica pe care ea o deține și în care el era acționar. A mărturisit că a renunțat la acțiunea pe care o avea în clinică și că o va contrazice pe vedetă în instanță, cu dovezi. 

„Am să spun eu de clinică! Eu am ieșit din clinică, adică mi-am dat acțiunile gratis, acțiunea gratis că era doar una! Iar pe fosta soție o să o combat eu în instanță pentru tot ceea ce spune, cu dovezi. Eu nu am să vorbesc public urât de ea. Nu doresc să intru în circul ei. Ea poate să spună orice despre mine și, mă repet, nu mi se pare normal să ne spălăm rufele în public și nici să aruncăm cu noroi în 10 ani de relație. Am reușit să duc clinica unde trebuia. Sus. Cât timp am fost eu în clinică, clinica mergea.”, a mai precizat fostul soț al Oanei Zăvoranu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net