Cum o mai duce Laurette la Paris: „Nu mă mărit încă!”

#Exclusiv Click!

Laurette Attindehou (40 de ani) dă Bucureștiul în curând pe Paris. Bruneta intenționează să se mute definitiv în Capitala Franței, împreună cu fiica ei, Serena Luce Maria, care va face școala acolo. Iată în ce cartier al Parisului trăiește Laurette!

Laurette Attindehou s-a săturat de România, așa că a decis să-și facă o viață nouă la Paris. S-a mutat în metropola pariziană încă de acum patru ani, și a tot făcut naveta între cele două țări.

Recent, însă, cântăreața a anunțat că și-a pus în vânzare casa din Tunari și că intenționează să părăsească defintiv țara. 

Laurette Attindehou: „Deocamdată, nu mă mărit! Cel puțin nu acum!”

Laurette a prins gustul Parisului din cauza actualului ei iubit, fotbalistul Magaye Gueye, cu care s-a tot zvonit că se va căsători în curând. 

Pentru a fi alături de iubitul ei, cântăreața  s-a mutat într-un cartier modern din vestul Parisului, La Defense, unde locuiește într-un apartament spațios, plătind o chirie frumușică. 

Laurette a încercat să-și mute în anii trecuți și fiica la Paris, însă aceasta nu s-a adaptat la noua școală. Acum însă, Serena Luce Maria (13 ani) a crescut și este gata să-și urmeze mama în metropola pariziană. 

„Sunt mutată la Paris din 2020, doar că am mai avut treabă pe acasă prin România și fetița a fost la școală aici deocamdată. 

Însă, planul este să vând casa și să ne mutăm definitiv. Serena a studiat un an în Franța și am adus-o înapoi pentru că ea nu s-a acomodat atunci la Paris.

Dar acum este ok, a mai crescut și vrea înapoi în Paris. Pe viitor, ea va studia în Franța! De asta îmi doresc să ne mutăm de tot.

„Cartierul unde stau la Paris este un cartier modern, cu multe clădiri zgârie nori. Chiria este foarte piperată acolo”, a povestit Laurette, pentru Click!

Cât despre nunta cu fostul fotbalist al echipei Dinamo, Laurette spune că mai așteaptă încă, deși Magaye a cerut-o deja în căsătorie. 

Deocamdată, nu mă mărit! Cel puțin nu acum!”, ne-a mai spus Laurette. 

Laurette vinde vila din Tunari cu 240.000 de euro!

Vedeta și-a pus, recent, la vânzare, pe site-urile de specialitate, atât vila de lux din Tunari, dar și mașina. Suma cerută pe vila somptuoasă cu patru dormitoare este una fabuloasă.

„M-am hotărât să vând casa din Tunari. Prețul cerut este de 240 000 de euro. O pot vinde la pachet cu mașina, dar și separat. 

Cine dorește mă poate contacta pentru detalii direct pe Instagram”, a declarat Laurette, pentru Click!

Laurette Attindehou a achiziționat o vilă de lux în Tunari, în nordul Bucureștiului în anul 2019. Locuința este una cât se poate de spațioasă, dispune de patru dormitoare, trei băi, un living mare, o bucătărie imensă și o terasă pe care te poți relaxa în voie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net