Ce „scârțâie” la Laurette: „Am avut ceva probleme...S-a mutat în partea de sus la cervical”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Laurette (40 de ani) este în țară și își rezolvă aici toate problemele de sănătate. Sexy mulatra s-a întors de la Paris și stă câteva săptămâni în țară sau atât cât este nevoie pentru a face tot ceea ce și-a propus.

Laurette este mereu o femeie în centrul atenției, frumoasă, aranjată, cu picioare lungi, care nu poate trece deloc neobservată. Chiar dacă arată țiplă și nu ai zice că s-ar putea văita de ceva anume, Laurette a întâmpinat câteva dureri de spate, așa că s-a gândit că ar fi cazul să treacă pragul cabinetului medicului său. Și nu orice fel de medic, ci al esteticianului. De ce? Pentru că s-a gândit că durerile de spate cu care se confruntă ar putea fi din cauza sânilor mai mari.

Vedeta a cerut sfatul medicului și decizia finală îi aparține. Laurette și-a întrebat doctorul dacă ar trebui să renunțe la implanturile mamare cu silicon și dacă aceasta este una dintre cauzele care îi provoacă durerile de spate. În ultima perioadă, mai multe persoane publice au decis să își scoată silicoanele din diverse motive.

Săptămâna trecută am fost la medic, pentru că am avut ceva probleme. Am ceva probleme cu coloana vertebrală și am fost la o consultație pentru a vedea dacă  această cauză vine de la implantul cu silicon, dar doctorul m-a asigurat că nu, nu ar fi asta soluția să renunț la implanturi, numai dacă îmi doresc eu într-adevăr o schimbare”, ne-a povestit Laurette pentru Click!

Am văzut că multe dintre fete și-au scos implanturile. Recunosc că și eu am ceva probleme. Cervicale și lombare am avut acum, am tratat partea lombară, am tratat-o prin gimnastică medicală și alte tratamente, mi-a trecut. Acum văd că s-a mutat în partea de sus la cervical, foarte urât, și de aceea am și fost la doctor să-l întreb dacă cauza durerilor de spate ar fi siliconul, însă m-a asigurat că nu. 

Mi-a zis că, chiar dacă vreau să le scot, durerile tot le voi avea, pentru că trebuie neapărat să fac gimnastică medicală, tratamente și să consult un chirurg. Medicul mi-a spus că  pot să renunț la silicon doar dacă vreau eu să fac o schimbare, însă pentru asta ar trebui să mă pregătesc psihic pentru că schimbarea va fi cam drastică, vizibilă, deosebit de mare. Dar nu vreau asta acum!”, ne-a mai mărturisit Laurette care are planuri mari pentru viitorul ei și al fetiței sale de 13 ani, Serena.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net