Laurette și Marian Tătic, întâlnire de gradul zero! Ce decizie de ultimă oră a luat afaceristul

#Exclusiv Click!

Întâlnire de gradul zero mâine în fața magistraților, de la Judecătoria Sectorului 3, între Marian Tătic și Laurette(39 de ani)! După ce în această vară, mai exact în luna iunie, afaceristul a primit o sentință de trei ani și opt luni de închisoare cu executare și a fost obligat să scoată din buzunar suma de 13.000 de euro daune morale pentru cele întâmplate, iată că afaceristul a făcut apel în ceea ce privește decizia magistraților.

În 2021 Laurette și Marian Tătic își dădeau întâlnire într-o camera de hotel din Centrul Vechi al Capitalei. De aici începea să pornească, un adevărat scandal monstru care era să ajungă prezentat în fața magistraților dar și aflat de o țară întreagă. Asta din cauză că mulatra a ajuns în acea noapte la poliție pentru a depune o plângere penală împotriva afaceristului susținând că a sechestrat-o și a agresat-o în camera de hotel. În urma celor întâmplate Marian Tătic nu s-a lăsat mai prejos și a declarat faptul că s-a întâlnit cu mulatra în acea noapte în camera de hotel pentru a întreține relații intime contra unei sume de bani. Astfel că după mai multe termene de judecată bărbatul a primit o sentință destul de dură, din partea magistraților, care l-a determinat să facă apel.

„În urma sentinței Judecătoriei Sectorului 3, inculpatul este condamnat la 3 ani și 8 luni închisoare. Marian Tătic a declarat apel, solicitând în principal achitarea și în subsidiar diminuarea pedepsei. Evident, orice se poate întâmpla într-o cale de atac, dar noi avem convingerea că pentru achitare nu există nicio șansă, probele fiind unele covârșitoare. Apelul este singura cale posibilă de a ataca împotriva sentinței. Decizia care să fi pronunțată de Curtea de Apel o să fie definitivă. Marian Tătic a solicitat în principal achitarea și în subsidiar diminuarea pedepsei. Achitarea însemna sa fie găsit nevinovat. Și dacă nu va fi găsit nevinovat, în subsidiar, a cerut să îi diminueze pedeapsa”, a declarat Vlad Hosu, avocatul lui Laurette pentru Click!

Laurette, mulțumită de sentință

Avocatul mulatrei a mai spus pentru Click! și faptul că bruneta este mulțumită de sentința dată de către magistrați împotriva lui Marian Tătic:

„Laurette a fost mulțumită de sentința de la fond, apreciind că i s-a făcut dreptate. Laurette vrea sa se păstreze sentința, nu vrea nimic altceva. Noi nu am declarat apel”.

Schimbare de macaz

În urma sentinței pe care Marian Tătic a primit-o în această vară din partea magistraților, afaceristul a decis să își schimbe și avocatul.

„În apel fostul meu client și-a angajat alt avocat. Nu mai știu nimic despre evoluția acestui caz. Are tot dreptul să își schimbe avocatul, nu îi interzice nimeni acest lucru”, a declarat pentru Click! fostul avocat al lui Marian Tătic, Mihai Ștefan.

Click! spune

Laurette a trecut, în urmă cu doi ani și jumătate, prin momente de cumpănă. La acea vreme, vedeta și-a dat întâlnire, la un hotel din Centrul Vechi al Capitalei, pentru a întreține relații intime, se pare, cu Marian Tătic, un bărbat potent financiar. Însă, totul s-a transformat într-un calvar, din cauza unor neînțelegeri care au apărut între ei. Asta pentru că, în urma acelei întâlniri, Laurette a ajuns, de urgență, la secția de poliție, pentru a depune o plângere penală susținând faptul că Marian Tătitc a sechestrat-o și a agresat-o în camera de hotel.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net