Marian Tătic nu se lasă! Afaceristul îi declară război lui Laurette: „Vrea să demonstreze cu dovezi că nu minte”

#Exclusiv Click!

Războiul dintre Laurette (39 de ani) și Marian Tătic se pare că nu ajunge la final prea curând. Avocatul bărbatului, Mihai Ștefan a declarat pentru Click! faptul că clientul său este decis să facă apel în instanță, zilele următoare, după ce ieri a fost condamnat de către reprezentanții instanței, în urma analizării probelor de la dosar, la trei ani și opt luni de închisoare cu executare și plătirea unor daune morale către mulatră de 13.000 de euro.

Detalii de ultim moment despre scandalul dintre Laurette și Marian Tătic

În urmă cu doi ani, mai exact în 2021, un scandal monstru debuta în showbizului românesc, În conflict erau implicate două persoane: Laurette și Marian Tătic. Asta după ce cei doi s-au întâlnit într-o seară la un hotel central din Capitală pentru a petrece clipe de neuitat împreună. Însă totul avea să se transforme într-un coșmar, având în vedere că mulatra a ajuns atunci la Poliție și a depus plângere împotriva lui, susținând că a fost agresată fizic de acesta. De asemenea, nici afaceristul nu a stat cu mâinile în sân și a răspândit vestea, în spațiul public, că totul a pornit de la bani, deoarece cei doi s-ar fi întâlnit pentru a întreține relații intime pe bani, nimic mai mult.

Astfel că, acest caz a ajuns inițial pe masa poliției, după care pe masa magistraților de la Tribunalul Sectorului 3. Prin urmare, în urma analizării probelor, magistrații au decis ca Marian Tătic să fie condamnat la trei ani și opt luni cu executare și să plătească daune morale de 13.000 de euro. Decizie care poate fi atacată, în termen de zece zile de către Marian Tătic.

Contactat de Click!, avocatul afaceristului, Mihai Ștefan ne-a mărturisit că lucrurile nu vor rămâne așa, având în vedere că clientul său nu este mulțumit deloc de sentința dată de către magistrați.

„Am vorbit cu Marian și mi-a zis că este nemulțumit de soluția data ieri așa că o să facem apel. Eu cred că foarte puțini oameni care sunt condamnați nu fac apel. Orice inculpat trimis în judecata merge până la capăt de obicei.

Nu am discutat lucruri intime cu clientul meu dacă îi este dor sau nu de Laurette sau regretă acea întâlnire de la hotel cu ea. Când ne-am văzut prima data, înainte de a începe procesul, mi-a spus încă de la început că vrea să demonstreze tuturor prin dovezi că el nu minte”, ne-a spus avocatul lui Marian Tătic.

Reacția lui Laurette

După ce Marian Tătic a fost condamnat la închisoare cu executare și pus la plată, Laurette a declarat în spațiul public că este fericită și mulțumită de decizia magistraților. Ba mai mult, mulatra a dorit să precizeze și faptul că nu a fost singura persoană de sex feminin care a trecut prin chinurile lui Tătic.

Click! spune

Laurette are o fetiță, pe Serena (12 ani) din relația cu Mihai Ștefan, bărbat de care s-a despărțit cu scandal în 2013 și cu care a ales să se împace, de dragul copilului, în urmă cu trei ani. În prezent, micuța stă la vedetă, iar cei doi au vieți separare. Fiecare dintre ei și-a găsit fericirea în brațele altei persoane.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net