Cum s-au cunoscut Ionuț Țața și Ada Galeș. Artista va face echipă cu mama ei la „America Express 2024"

Ultima actualizare:

Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș se numără printre cele nouă echipe de la America Express 2024. Actrița și mama ei au acceptat provocarea de a pleca în Columbia, Ecuador și Argentina, acolo unde vor avea parte de cea mai mare aventură a vieții lor. Cel mai mare susținător al Adei Galeș va fi chiar soțul său, Ionuț Țața. 

Ada Galeș împreună cu soțul său, Ionuț Țața Foto: Facebook
Ada Galeș împreună cu soțul său, Ionuț Țața Foto: Facebook

Ada Galeș căsătorită cu Ionuț Țața

În vara anului 2022, Ada Galeș s-a căsătorit religios într-un cadru de senzație, pe malul mării, pe o plajă din Grecia. Alesul actriței a fost Ionuț Țața, brașovean și el, fost președinte al Asociației Pro Democtația și om de afaceri.

Cei doi s-au căsătorit civil în decembrie, 2021, la Brașov. Iată ce spunea Ada Galeș atunci, într-un mesaj pentru fani: „E nunta mea pentru soțul meu, e nunta mea pentru mama mea, pentru tatăl meu, pentru sora mea, familia soțului meu, etc. Aș putea să scriu o carte despre asta. Ne-am obișnuit să generalizăm. Acest “e viața mea, e despre mine, eu contez” uneori provoacă mai multă suferință, pentru că pur și simplu e imposibil."

Cum au decis Ionut Țața și Ada Galeș să se căsătorească

„Îl cunosc pe viitorul meu soț (Ionuț Țața) de cinci ani, e o poveste amuzantă. Când a avut loc protestul de la Brașov, l-am sunat să urlu la el pentru că organiza o dezbatere, într-o cafenea, despre ce se întâmplă la teatru și nici noi, nici partea cealaltă nu fuseserăm invitați, Ionuț fiind președintele Asociației Pro Democrația și proprietarul cafenelei, la vremea aia.

Cumva, se întrebau niște oameni ce-i cu scandalul ăsta fără să invite părțile implicate. L-am sunat, spunându-i că vin după el la cafenea, ce-i asta?! M-am dus și am cunoscut un om cald și simpatic, de care m-am îndrăgostit. Am fost atunci împreună o perioadă, dar a mers foarte prost și am rămas buni prieteni. De anul trecut lucrăm la mai multe business-uri împreună și, evident, proximitatea dintre noi a dus la atracție și redescoperire", declara Ada Galeș.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net