Cum s-au transformat surorile Fedorca de când au dispărut din lumina reflectoarelor

Ultima actualizare:

În urmă cu mai bine de două decenii, surorile Manuela și Liliana Fedorca aveau succes pe scenă în trupa Elixir, însă de ani buni ele au renunțat la celebritate, pentru a se dedica familiilor. Iată cum s-au transformat cele două dive pe parcursul anilor! 

Așa arătau acum 20 de ani surorile Liliana și Manuela Fedorca
Așa arătau acum 20 de ani surorile Liliana și Manuela Fedorca

Surorile Manuela și Liliana Fedorca au făcut furori pe vremuri în trupa Elixir. Anii au trecut, iar cele două soliste au ales să se retragă din lumina reflectoarelor și să se dedice mai mult familiilor. Cele două femei, care au frânt inimile multor bărbați la vremea respectivă, au acum vârsta de 50 de ani, însă trecerea timpului nu le-a știrbit din frumusețe. Manuela și Liliana au gestionat foarte bine lupta cu trecerea timpului, ele rămânând două femei senzuale, la fel de cochete.

Manuela Fedorca are doi copii

Manuela Fedorca are acum 52 de ani și este la fel de frumoasă ca în tinerețe. Are doi copii, un fiu pe nume Eduard de 25 ani și o fetiță de 9 ani, pe nume Lara Sofia. "Bărbații sunt buni pentru a face copii, pentru a-ţi trăi viaţa frumos cu ei. Eu am ales să-mi cresc copiii singură, sunt foarte fericită”, spunea Manuela Fedorca. Din câte se pare, artista s-a ținut de cuvânt și, chiar dacă au mai existat bărbați în viața ei, niciunul nu a fost cu acte. 

Așa arată acum surorile Fedorca. Foto: Facebook
Așa arată acum surorile Fedorca. Foto: Facebook

Liliana Fedorca are un băiețel

Liliana Fedorca are un băiețel, pe nume Luca, care a împlinit recent vârsta de 12 ani. Luca a fost serbat cu fast în familie și a beneficiat de un tort senzațional, de ciocolată, pe care scrie vârsta împlinită. Dar a primit și daruri, cât și baloane colorate, pe care scria "La mulți ani!". Liliana Fedorca a fost, pentru o vreme și prezentatoare TV, ea moderând emisiunea "Zodia Fluturelui", la postul Euforia TV, în perioada 2006-2008. Numai că, de mai multă vreme, a dispărut complet din atenția publicului.   

Manuela Fedorca, surprinsă la cumpărături de fotoreporterii Click!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net