Cum se distrează artiștii la pomana porcului din Domnești! Azi e mare veselie! Ce vedete au venit să deguste preparatele tradiționale pregătite de nea Costel Capac
Ca în fiecare an, tradiția de Ignat și tăierea porcului – pomana porcului, cum se mai spune în popor – a continuat și în 2025 la Domnești, acolo unde Claudia Ghițulescu și Valentin Sanfira, fină și naș, au organizat din nou o mare petrecere, fiind prezenți artiști renumiți.









S-au adunat artiști unul și unul, precum Valentin Sanfira, Claudia Ghițulescu, Cristina Spătar, Axinte și Ruxandra Pitulice, care s-au bucurat de voie bună și bucate pe alese. Invitat de onoare a fost Rică Răducanu, care s-a bucurat nespus de revederea cu prietenii săi.
Costel Capac le-a asigurat invitaților mâncare delicioasă pe mese
Mâncarea bună și proaspătă a fost asigurată de nea Costel Capac, cunoscut în rândul artiștilor și ca organizator al „Revelionului Artiștilor”, pe care îl găzduiește anual la sala lui de evenimente din Domnești.
„Am pregătit, ca în fiecare an, tot ce trebuie. Am tăiat doi porci, în jur de 150 de kilograme bucata, și am făcut șunculițe, tobă, cârnăciori, caltaboși, pomana porcului cu mămăliguță, jumări proaspete, totul natural. Cozonacii sunt specialitatea casei, la fel gogoșile, șoriciul proaspăt și tochitura tradițională. Organizăm și Revelionul Artiștilor aici, în Domnești, pe 16 ianuarie”, ne-a declarat Costel Capac, cel care găzduiește an de an atât pomana porcului, cât și Revelionul Artiștilor.
Claudia Ghițulescu și Cristina Spătar au renunțat la dietă și și-au făcut poftele
Artistele Claudia Ghițulescu și Cristina Spătar au lăsat deoparte curele și dietele și s-au înfruptat cu slănină, șorici și toate bucatele tradiționale, admirând cozonacul și gustând cu mare poftă din el. După răsfăț vine și răsplata, pentru că „Regina R&B-ului”, Cristina Spătar, a spus că va merge direct la sala de sport după ce pleacă de aici.
Valentin Sanfira a fost mai retras, gândindu-se la sărbătorile de iarnă și la soția lui, Codruța Sanfira, aflată în Thailanda, în cadrul emisiunii „Desafío Aventura”. Chiar ieri artistul a împodobit bradul și abia așteaptă să ajungă la Dănciulești, la el acasă, acolo unde tatăl său taie porcul în fiecare an, iar el îl ajută la tranșat.
Rică Răducanu, invitat de onoare, s-a implicat în pregătirea pomenii porcului
Rică Răducanu este bucuros că a reușit să ajungă la pomana porcului. S-a confruntat cu câteva probleme de sănătate, durerile de picioare dându-i mereu bătăi de cap.
Axinte i-a cântat lui nea Rică imnul Rapidului, iar acesta și-a amintit cu nostalgie de perioada în care se afla în mare glorie. Fostul portar a amestecat în ceaun la tochitură și la pomana porcului și s-a bucurat din plin să guste șoriciul proaspăt și restul bucatelor gustoase.



































