Cum se simte Florin Piersic după ce a fost externat din spital. Anunțul făcut de marele actor: „Poate în septembrie, octombrie...”

Pe 9 mai, Florin Piersic a fost internat în Spitalul „Foişor” pentru a i se îndepărta proteza de la genunchi, despre care se crede că a fost sursa principală a infecției grave. Pe 3 iunie, a fost externat din Spitalul Foișor, medicii declarând că starea sa este favorabilă.  Acum marele actor a dezvăluit cum se simte și dacă îl vor mai vedea fanii pe scenă.

Anunțul făcut de marele actor
Anunțul făcut de marele actor

Cum se simte Florin Piersic după ce a fost externat din spital

Florin Piersic a suferit o intervenție chirurgicală la genunchi la Spitalul Militar din Cluj Napoca la sfârșitul lunii aprilie. Ulterior, din cauza unei infecții care a ajuns la stimulatorul cardiac, a fost transportat la „Institutul Inimii” din același oraș. Acolo a fost operat din nou în ziua de Paște, pe 5 mai, și apoi a fost mutat la Spitalul „Matei Balș” din București. După ce a fost recent externat, merele actor a început recuperarea fizică într-o clinică de specialitate și spune că se simte mai bine.

Mă simt mai bine. Fac antrenamente cu piciorul. E bine! Fac recuperare. Da, da. Dacă eram în formă nu îți mai spuneam că fac recuperare. Îți spuneam că nu mai fac nimic, sunt bine. Dar mai fac recuperare. Mai am nevoie să fac recuperare, asta e… ca să merg bine. (…) Eu nu sunt la Cluj acum. Sunt la un spital care nu este nici în București, nici în Cluj. O clinică de recuperare care este în altă parte.”, a spus actorul pentru România TV.

Cât despre revenirea pe scenă, maestrul Florin Piersic spune că dacă recuperarea merge cum trebuie există șanse foarte mari ca fanii să îl revadă în spectacol începând cu următoarea stagiune din toamnă.

Pe scenă nu mă revedeți pentru că acum este concediu la teatre. Numai cine joacă… e dement, pe căldurile astea grozave. Suntem în iulie. August, poate… în septembrie, octombrie o să fiu pe scenă dacă recuperarea merge bine și merg frumos.”, a mai spus Florin Piersic.

Următorul spectacol pe care trebuia să îl joace marele artist era „Străini în Noapte” programat pentru data de 14 octombrie, dar care între timp a fost anulat din cauza problemelor de sănătate. Fanii speră ca maestrul să se recupereze repede și poate, până la urmă, să se țină spectacolul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
badulescu goala jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net