Veste dureroasă despre Florin Piersic, după problemele de sănătate ale actorului

Veste tristă pentru fanii îndrăgitului și cunoscutului actor Florin Piersic! Din păcate, din cauza problemelor de sănătate, artistul va fi absent de pe scenă încă o perioadă bună de timp. Prin urmare, din motive medicale, spectacolul „Străini în noapte”, programat pentru data de 14 octombrie 2024, a fost anulat.

Veste tristă despre Florin Piersic, după problemele de sănătate / foto: arhiva Click!
Veste tristă despre Florin Piersic, după problemele de sănătate / foto: arhiva Click!

A trecut mai bine de o lună de când îndrăgitul actor Florin Piersic se confruntă cu probleme medicale. Deși a fost externat recent și se simte mai bine, va fi absent de pe scenă încă o perioadă bună de timp. Unul dintre spectacolele în care actorul joacă în rol principal, „Străini în noapte”, programat pentru data de 14 octombrie 2024, a fost anulat.

Toți cei care au cumpărat bilete pentru această reprezentație vor primi înapoi banii în conturile lor în termen de maximum 15 zile lucrătoare.

Spectacolul „Străini în noapte” a fost anulat

Din motive medicale, spectacolul ‘Străini în noapte’ din data de 14 octombrie 2024 a fost anulat! Banii se vor restitui în contul din care s-a efectuat plata în maxim 15 zile lucrătoare. Vă mulțumim pentru înțelegere. Echipa bilet.ro.”, au transmis organizatorii.

Pe data de 29 aprilie, la finalul unui spectacol de teatru din Cluj Napoca, Florin Piersic a fost transportat de urgență la Spitalul Militar după ce a acuzat stări de rău. Medicii i-au descoperit o infecție localizată la genunchi, care ulterior s-a extins în organism și care a necesitat o intervenție chirurgicală.

A fost transferat la Institutul Inimii din Cluj-Napoca pentru a fi supravegheat de medici, având un stimulator cardiac. La momentul internării, actorul avea septicemie.

Florin Piersic a fost transferat, în 8 mai, de la Cluj-Napoca la Institutul „Matei Balş” din Capitală, cu un avion SMURD, care se afla în Ungaria pentru un exerciţiu NATO. Pe data de 9 mai, a fost transferat la Spitalul „Foişor”, unde i-a fost scoasă proteza de la genunchi, considerată sursa principală a infecţiei grave. Cu doar o săptămână în urmă, Florin Piersic a fost externat, dar, din păcate, nu va putea să-și reia activitatea teatrală în viitorul apropiat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
horoscop jpg
lidia buble instagram jpg
alex bogdan nunta jpg
cub amalia enache png
banner survivor
Banner Viva
Vedeta Heidi Klum jpg
angelina jolie vivienne jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net