Cuza de la ”Noaptea târziu” are lipici la blonde. Cum și-a mascat noua cucerire

Ultima actualizare:

Cuza de la ”Noaptea târziu” înșiră cuceririle pe bandă rulantă. După ce la începutul lunii noiembrie, anul trecut, a fost surprins făcându-i ochi dulci unei brunete din lumea mondenă a Capitalei, pentru ca în decembrie să sublinieze că este un ”bărbat de 30 de ani singur”, Cuza a fost surprins de fotoreporterii Click! în compania unei blonde care aduce cu fosta iubită a influencerului, Ramona Olaru.

image

Au trecut aproape doi ani de la despărțirea lui Cuza de la ”Noaptea târziu” de Ramona Olaru, iar fostul concurent de la Asia Express încă mai rătăcește din floare în floare, fără să se hotărască.

Fotoreporterii Click! l-au surprins recent pe Cuza, Iulian Adrian Popescu pe numele lui din buletin, în compania unei blonde misterioase la un bistro cochet din nordul Capitalei.

Ca să nu dea de bănuit, cei doi au preferat să aștepte minute bune în mașină venirea unui prieten comun, astfel încât să nu fie nevoiți să meargă pe stradă doar ei doi. De altfel, imediat ce au ieșit din mașină, Cuza a luat-o înainte, iar blonda și prietenul lor comun au rămas un pas în urmă.

Cu o haină de blană scurtă, ochelari de soare și o coafură bob scurt, blonda a intrat imediat după Cuza în bistro. Iar zâmbetul larg de pe fața fostului concurent de la ”Asia Express” arăta clar că-i face plăcere compania.

Rămâne de văzut dacă noua cucerire va depăși nivelul de flirt, știut fiind că regele parodiilor de pe YouTube nu are o reputație prea bună în legătură cu relațiile de lungă durată.

Cuza și Ramona Olaru s-au despărțit după câteva luni de relație

Ramona Olaru, asistenta tv de la «Neatza cu Răzvan și Dani» și Cuza de la «Noaptea târziu», și-au spus adio în primăvara anului 2020, după numai câteva luni de relație. Iar asta după ce amândoi s-au chinuit multă vreme să-și ascundă idila.

Ramona tocmai ieșise dintr-o căsnicie de trei ani, iar relația cu Cuza probabil că a jucat rolul perfect de pansament. Din păcate, totul s-a terminat destul de repede, iar asistenta tv a confirmat despărțirea pe rețelel sociale, răspunzându-le fanilor care o întrebau de ce nu mai apare alături de iubitul ei. ”Eu și Cuza nu mai formăm un cuplu”, a răspuns atunci, scurt și concis, Ramona.

  Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net