Damian Drăghici, copleșit de durere: «A plecat dintre noi prea tânăr. Este cea mai tristă zi pentru mine»

Damian Drăghici este copleșit de suferință după ce fratele său Julien Toma a încetat din viață. Artistul a împărtășit vestea azi-noapte pe social-media printr-un mesaj emoționant în care mărturisește că trece prin cel mai trist moment al vieții sale. 

podcastul lui damian draghici   teaser 1 jpeg

Artistul Damian Drăghici este copleșit de suferință după ce fratele său, Julien Toma, a încetat din viață înainte de vreme.

Drăghici a făcut anunțul azi-noapte pe rețelele de socializare și a mărturisit că este o zi cumplit de tristă, întrucât el și fratele său erau foarte apropiați, iar vestea morții a căzut ca un fulger. 

Artistul nu a oferit detalii despre cauza morții fratelui său, Julien Toma, însă a ținut să împătășească vestea fanilor săi de pe rețelele de socializare, unde și-a manifestat durerea și a dezvăluit cât de mult îi va lipsi. 

,,Astazi este cea mai trista zi pentru mine… Fratele meu Julien Toma a plecat dintre noi prea tanar, prea devreme si prea repede. Julica te iubesc si am sa te iubesc cat am sa traiesc. Imi este dor de tine si o sa-mi fie dor in fiecare zi.

Dumnezeu sa-ti odihneasca sufletul in pace!", a scris artistul pe pagina personală de Facebook. 

Damian Drăghici a renunțat la vicii de dragul copilului

Damian Drăghici este unul dintre cei mai apreciați muzicieni din România și nu numai. Artistul de etnie romă ș-a format muzical la colegiul Berklee, din Boston, SUA, iar ascensiunea sa muzicală a fost surprinzătoare. Cariera sa muzicală  a culminat cu o colaborare de excepție pe un albumul unei trupe americane, care a câștigat premiul Grammy. 

Este recunoscut pentru spectacolele sale de muzică, în acre se dovedește a fi un adevărat maestru al naiului. Drăghici a făcut un gest care i-a surprins pe mulți când în urmă cu câțiva ani s-a implicat în politică și a ajuns senator în Parlamentul României. 

Unul dintre cele mai de succes proiecte ale lui Damian Drăghici este podcastul pe care îl găzduiește și care a avut invitați din toate mediile profesionale, de la actori la artiști de muzică. 

Artistul a trecut printr-o transformare la nivel personal când în urmă cu doi ani a devenit tată pentru a doua oară și a renunțat la două dintre cele mai mari vicii ale sale, alcoolul și tutunul. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

fata diavol jpg
1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
1 horoscop zodia taur jpg jpeg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
14 miki kpital si razvan constantinescu adrian pervoschi trenduri 2020 al patrulea jovsky studio 6 jpg jpeg
ce culori sa porti in functie de zodie jpg
business 816491 1920 jpg
dog 1168663 1920 jpg
zbor Wizz Air întârziat pe Aeroportul Otopeni jpg
sex cuplu shutterstock 503194276 jpeg
image
image
image
image
foto1 parada GettyImages jpg
dana rogoz sot radu dragomir jpg
diana sucu si dan sucu jpg
mihai morar il critica dur pe culita sterp jpg
mihaela borcea si sorin jpg
andreea balan si george burcea la nunta jpg