Dan Bittman, „Don Juanul” femeilor. Cine sunt divele celebre cu care s-a iubit și cu ce doamne măritate a împărțit patul: „Alexandra Dinu, îmi pare rău”

Dan Bittman (62 de ani) s-a numărat întotdeauna printre cei mai râvniți bărbați din lumea mondenă. În trecut a primit titlul de Don Juan, datorită escapadelor sale amoroase, chiar dacă avea o soție. Are o listă lungă cu aventuri, iar pe multe dintre ele le-a dezvăluit chiar el. 

Dan Bittman, despre femeile cu care s-a iubit
Dan Bittman, despre femeile cu care s-a iubit

Femeile celebre cu care s-a iubit Dan Bittman

Dan Bittman s-a iubit cu multe femei de-a lungul vieții sale. Printre cele mai controversate femei cu care a trăit povești de amor, se numără Mihaela Rădulescu, Tania Budi sau Monica Odagiu. Artistul nu s-a ferit niciodată să vorbească despre divele cu care a împărțit patul, chiar dacă unele erau căsătorite.

În urmă cu ceva timp, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la Kanal D, Dan Bittman a răspuns la câteva întrebări legate de viața sa sentimentală. Astfel, acesta a precizat numele celebre cu care a avut aventuri de-o noapte.

Denise Rifai: „Ar fi multe alte relații despre care presa a scris de-a lungul timpului. Menționez doar câteva nume: Monica Bârlădeanu, Nadine, Angela Gheorghiu, Alexandra Dinu, Alina Chivulescu”

Dan Bittman: Trebuie să ștergeți un nume de pe lista aceea. Pentru că Alexandra Dinu, îmi pare rău, nu. Ar fi îngrozitor să spun așa ceva… Îmi place foarte mult, ne știm, dar nu aș vrea să se înțeleagă acum și altceva”, a fost singurul comentariu pe care l-a făcut Dan Bittman referitor la lista citită de Denise Rifai.

S-a iubit și cu femei măritate. Cum a ajuns să pună capăt relației cu Liliana Ștefan

Cât despre relațiile pe care le-a avut cu femei măritate, artistul a răspuns cât se poate de sincer:

„Stați să mă gândesc (…) Da, cred că am fost. Țin minte că la Costinești, în perioada aceea (n.red. de început a trupei Holograf) era o doamnă care își adormea soțul cu somnifere ca să vină să se vadă cu mine în holul hotelului”, a mai povestit el în cadrul emisiunii.

Dan Bittman avea o parteneră acasă, care îl aștepta mereu cu brațele deschise, însă el mai călca strâmb câteodată. Cei doi au împărțit aceeași casă timp de 25 de ani, însă la final viața le-a demonstrat că nu sunt făcuți unul pentru celălalt. Liliana Ștefan și Dan Bittman au împreună 3 copii, însă acest lucru nu i-a împiedicat să se despartă.

În  urmă cu mai bine de 8 ani au pus capăt relației și au luat-o de la capăt, pe drumuri separate. Artistul spunea că nu a luat niciodată în calcul o căsătorie cu mama copiilor săi, deoarece s-au înțeles de minune ca și concubini.

„Nu, nu m-au întrebat niciodată. De căsătorit nu ne-am propus niciodată să ne căsătorim. Ne-am și întrebat ce facem, ne putem despărți mâine, ne mai vedem pe stradă o dată și ne dăm buna ziua și asta a fost toată relația noastră.

Dacă relația noastră nu merge într-o direcție comună. Un copil. Și am făcut un copil, al doilea, al treilea. Cu ea am avut un scop, ea mi-a dat scopul. Ea fost femeia puternică din spatele unui bărbat cam slab dacă mă întrebați, părerea mea despre mine.

Băieții mei nu m-au întrebat niciodată. Nu știu de ce, poate înghit în sec, dar trebuie să înțeleagă că nu s-a pus problema, nu a fost nevoie. Atât timp cât ne-am înțeles din priviri a fost perfect. Nu am avut nevoie de nimic ca să știm unul despre celălalt”, a declarat cântărețul despre relația cu Liliana Ștefan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net