Dan Negru a comis o „infracțiune”, fascinat de o clădire din România. „Am găsit o gaură în gard și am intrat s-o văd mai de aproape”

Dan Negru surprinde din nou publicul său cu o nouă postare în social media. În aceasta prezintă o altă acțiune pe care a săvârșit-o, vizitând una dintre cele mai frumoase clădiri care se pot afla pe teritoriul țării noastre. 

Dan Negru / foto: Facebook
Dan Negru / foto: Facebook

Omul de televiziune susține că a comis o „infracțiune” atunci când a intrat pe o proprietate printr-o gaură din gard. Este vorba despre Palatul Mitropoliților Ardealului, o clădire construită în perioada anului 1900. 

Dan Negru: „O știu de mulți ani” 

Pe pagina personală pe Facebook, vedeta de televiziune a mărturisit că a ajuns în Sibiu și nu a putut trece indiferent pe lângă acea proprietate, pe care o consideră una dintre „cele mai frumoase din România”. 

Acesta a mărturisit că este vorba despre Palatul Mitropoliților Ardealului, cu un teren de aproape un hectar cumpărat pe vremea Mitropolitului Andrei Șaguna. Și-a făcut curaj și a vizitat-o, acțiune pe care nu o regretă.

„Am făcut o infracțiune. Uneori când ajung prin Sibiu, trec pe lângă proprietatea asta. O știu de mulți ani. Cred că este una dintre cele mai frumoase proprietăți din România. Și mai cred că am făcut o mică infracțiune acum, am găsit o gaură în gard și am intrat s-o văd mai de aproape. Nu comentez, nu vorbesc nimic despre ea. Știu că toată lumea își dorește ca proprietatea asta să-și regăsească liniștea și strălucirea de odinioară”, a mai spus prezentatorul TV în videoclipul postat pe pagina personală de Facebook.

„Acum, dacă tot am ajuns aici, o să risc și o să intru”

Dan Negru a mai punctat faptul că, deși de multe ori a trecut pe lângă clădirea respectivă, nu a îndrăznit, până în prezent, să intre să o vadă îndeaproape.

„N-am văzut-o niciodată de aproape. Acum, dacă tot am ajuns aici, o să risc și o să intru. Nu cred că fac niciun rău, văd că e deschis”, mai spune Dan Negru.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Halep Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
oana roman e1659591130871 jpg
Cara Delevingne  sursa   Shutterstock jpg
banner gabriela cristea png
Robert Moscalu a plecat din competiția Survivor All Stars 2024 de la PRO TV chiar în prima zi din săptămâna finalei
image png
banner grenada mama andreea tonciu png
banner gabriela lucutar png
După eliminarea de la Survivor All Stars 2024 Sorin Pușcașu își dorește o vacanță
image
actualitate.net
image
actualitate.net