Ce diferență mare de vârstă este între Dan Negru și soția lui, Codruța. Femeia este de profesie medic stomatolog și stă departe de lumina reflectoarelor

În lumea agitată a showbiz-ului românesc, există uneori povești de dragoste care nu sunt expuse în lumina reflectoarelor, ci trăite în tăcere. Una dintre aceste povești este cea dintre Dan Negru și soția sa, Codruța, o medic stomatolog.

Dan Negru, alături de soție și de cei doi copii. Foto: arhiva.
Dan Negru, alături de soție și de cei doi copii. Foto: arhiva.

Ce diferență de vârstă există între cei doi

Puțini știu că între cei doi există o diferență de vârstă de nouă ani. Codruța împlinește în acest an 44 de ani, în timp ce Dan are 53. Totuși, această diferență nu a fost niciodată un obstacol pentru ei.

Cei doi s-au cunoscut în Timișoara acum mulți ani, când Codruța era studentă la Stomatologie. Deși Dan Negru este o figură cunoscută în lumea mondenă, Codruța a rămas mereu departe de lumina reflectoarelor, iar acest lucru a contribuit la echilibrul și stabilitatea cuplului lor.

"Ne-am întâlnit în Timișoara acum mulți ani. Mă bucur că nu face parte din lumea mea. Nu are treabă cu showbizul și, mai ales, nici nu e curioasă de lumea asta. Suntem două lumi profesionale diferite care se întâlnesc în familie. Nu cred că ideea de îndrăgosteală are un termen sau o expresie. Nu e ca o piatră, e mai degrabă ca un aluat, îl frămânți mereu. Asta facem", a mărturisit Dan Negru într-un interviu pentru revista Viva.

Care este secretul căsniciei lor

Secretul căsniciei lor stă în respectul reciproc și în acceptarea unul altuia cu calitățile și defectele fiecăruia. "Suntem două persoane imperfecte care refuzăm să renunțăm unul la altul. Asta ține orice căsătorie în viață. Să găsești persoana care-ți respectă ciudățeniile și imperfecțiunile e un lucru mare în viață. Dacă îți găsești și meseria care să te împlinească, atunci Dumnezeu te-a ales ca fiind unul de-al Lui pe pământul ăsta. Noi doi așa ne considerăm", a adăugat Dan Negru.

Pentru cei doi, căsătoria a venit natural, fără clișee romantice. "Cu liniște și bucurie, așa cum decurge și azi, după mulți ani. Nu iureșul primelor luni de relație contează, ci anii care vin după. Am învățat asta din familie", a mărturisit prezentatorul tv.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vinerea Mare, cea mai neagră zi a creștinismului  Ce semnificație are Prohodul Domnului jpeg
image
image
image
image
image
image
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net