Dan Negru, certat din cauza unui mesaj de pe internet. Cum a reac╚Ťionat

Dan Negru este unul dintre cei mai aprecia╚Ťi prezentatori TV din ╚Ťar─â, iar activitatea sa din mediul online este urm─ârit─â de zeci de mii de persoane. O postare a prezentatorului a st├órnit ├«ns─â controverse. 

image
Dan Negru a postat un mesaj pe care ulterior l-a șters

Cu pu╚Ťin timp ├«nainte de intrarea ├«n Noul An, Dan Negru a publicat pe pagina sa de Facebook o imagine ├«n care informa despre realiz─ârile unui rom├ón sclipitor la Campionatul Mondial de ╚śah din Polonia, dar ╚Öi despre rezultatul ob╚Ťinut la fotbal de Na╚Ťionala Rom├óniei ├«n confruntarea cu Argentina.

image
Aceasta este postarea pe care Dan Negru a șters-o la scurt timp după publicare

La scurt timp a ╚Öters mesajul, iar moderatorii paginii de Facebook "╚śahi╚Öti" l-au ├«ntrebat care a fost motivul pentru care a f─âcut acest lucru. 

R─âspunsul lui Dan Negru nu a ├«nt├órziat s─â apar─â. "├Ämi cer scuze. Am vrut sa ├«nlocuiesc fotografia cu mine cu cea a campionului despre care am vorbit ├«n postare, dar am ╚Öters-o . F─âr─â nicio inten╚Ťie, doar eu am postat-o pe pagina mea. A fost o eroare. Dar citind comentariie de aici am c─âzut pe g├ónduri. Eram convins ca aici e o comunitate onorabil─â ╚Öi elegant─â. ├Ämi pare r─âu ├«nc─â o data pentru eroarea tehnic─â de a ╚Öterge postarea. Voi continua sa postez reu╚Öitele oric─ârui sport rom├ónesc . Nu a╚Ötept mul╚Ťumiri ╚Öi nu ma sup─âr c├ónd sunt mustrat, cum a╚Ťi f─âcut-o voi", a fost mesajul scris de c─âtre Dan Negru. 

Revelionul lui Dan Negru, detronat de programul prezentat de PRO TV

Programul prezentat de c─âtre Dan Negru, supranumit "Regele Revelioanelor" a fost mai pu╚Ťin urm─ârit dec├ót cel difuzat de principalul competitor al Antenei, trustul PRO TV. 

image
Revelionul lui Dan Negru a fost detronat de Protevelion

La nivelul ├«ntregii ┼ú─âri, peste dou─â milioane de rom├óni s-au uitat ├«n fiecare minut la Protevelion. ├Än acela┼či timp, la Revelionul Starurilor cu Dan Negru se uitau aproape 1,9 milioane de rom├óni.   

Timp de ani la r├ónd, trustul din Pache Protopoescu a preferat o strategie "non-combat" ╚Öi a difuzat filme ├«n noaptea ├«n care Dan Negru se afla pe locul 1 ├«n audien╚Ťe cu Revelionul prezentat la Antena 1. Anul acesta a f─âcut o excep╚Ťie, iar programul preg─âtit de PRO TV a avut un succes r─âsun─âtor.

image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
card ajutor jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
trans bhutan cnn
giani vladimir 25713800 jpeg
FotoJet (5) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
1 carmen tanase jpg jpeg
beyonce
FotoJet (1) jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
iuliana beregoi
2 taylor swift jpg jpeg