Dana Budeanu rupe tăcerea! Ce etnie are, de fapt, creatoarea de modă: „Din întâmplare sunt..”

Dana Budeanu (44 de ani) este, fără dar și poate, una dintre cele mai controversate personaje feminine din România. Este una dintre cele mai titrate vedete, și nu puțini sunt cei care o admiră grație felului tranșant de a spune lucrurilor pe nume. Destul de vocală atunci când vine vorba de probleme fie la nivel politic sau social, însă pe atât de rezervată în ceea ce privește detaliile vieții sale personale și a persoanelor dragi. Are momente însă în care dezvăluie mici informații despre ea, una dintre ele făcând referire la religia ei. 

image

Creatoarea de modă a devenit mult mai cunoscută în rândul oamenilor odată cu apariția rubricilor „Amețitele și Mafioții” și „Verdict Politic”, acolo unde efectiv a tranșat anumiți politicieni și situații care sunt de interes național. De asemenea, nu au scăpat ieftin nici bărbații și femeile care au comportamente, mentalități sau gesturi care nu se încadrează într-un tipar anume. 

Dana Budeanu: „Din întâmplare sunt evreică”

În anul 2021, renumita actriță Maia Morgenstern a devenit victima unui atac antisemit. Dana Budeanu a luat atitudine și a intervenit în acel conflict, moment în care a făcut despre ea o dezvăluire care nu era cunoscută multora, și anume faptul că este de etnie evreiască. 

Dezvăluirea a fost făcută prin intermediul unui mesaj postat pe pagina personală de Facebook, mesaj menit să o încurajeze pe marea actriță. 

„Vreau sa fac o paranteză care este dedicată Maiei. Uită-te bine la mine, îți spun un lucru. Eu sunt un om și atât. Din întâmplare sunt evreică.

Bunica mea a fost deportată la 12 ani, împreună cu toată familia. Asta a fost. Sunt pe linie maternă, pe pur. Nu intra în acest joc. Tu nu ai ce să cauți în acest joc.

Tu ești o actriță, ai muncit enorm și ai ajuns foarte sus. Tu nu ești Marius Manole. Reține ce spun. Astăzi poate să ți se pară OK, că mai vorbești într-o parte și alta. Nu ești în nicio situație.

Românii nu sunt o nație antisemită, Maia, și tu știi. Dimpotrivă. În Israel, doamnelor și domnilor, pe stradă se vorbește românește. Suntem țara aflată, probabil, în top 5 state cu care Israelul este apropiat.”, a scris Dana Budeanu la acea vreme, pe Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net