Dana Nălbaru a revenit în muzică! Alegerea piesei a surprins! VIDEO

Ultima actualizare:

Dana Nălbaru, fostă membră a îndrăgitei formații Hi-Q, și-a luat admiratorii prin surprindere după ce lansat o nouă piesă, după o pauză de ani buni. Artista a ales să se relanseze cu o melodie pe care unii au considerat-o însă a fi..neobișnuită. Iată despre ce e vorba!

Dana Nălbaru a lansat o nouă piesă Foto: Instagram
Dana Nălbaru a lansat o nouă piesă Foto: Instagram

Dana Nălbaru a revenit în muzică, după o lungă perioadă de absență. Vedeta a decis că este timpul să se reîntoarcă în această industrie, iar alegerea ei i-a luat prin surprindere pe cei care îi urmăresc activitatea. Dana a decis să lanseze o piesă religioasă, în care cântă despre Iisus. 

Dana Nălbaru, criticată: Motivul pentru care Dana Nălbaru și Dragoș Bucur nu își duc copiii la școală

Dana Nălbaru a revenit în muzică cu o piesă cu temă religioasă

Soția lui Dragoș Bucur a dezvăluit că ea a fost cea care a compus versurile piesei, care reprezintă un strigăt de ajutor către divinitate, dar totodată și o oglindire a sufletului acesteia.

Dana Nălbaru a scos și un videoclip pentru melodia pe care a explicat că o îndrăgește nespus, dezvăluind însă că filmările clipului nu au fost deloc ușoare. Locația aleasă a fos un vârf de munte, pentru o incursiune cu adevărat spirituală. 

Cum arată artista când nu e la filmări: Dana Nălbaru, complet nemachiată. A fost comparată cu Michelle Pfeiffer!

„În vârf de munte nu te duci în fustă, știu. Am făcut o excepție, însă. Am filmat pentru un cântec pe care l-am compus acum trei luni și la care țin foarte mult. N-a fost ușor, mi-a fost foarte frig, am filmat în nori și vânt, dar cred că va ieși ceva foarte frumos… Când e gata vă arăt ce a ieșit.”, a dezvăluit Dana Nălbaru pe una dintre rețelele de socializare.

Cum a fost primită piesa de către public

Cât despre alegerea subiectului piesei, deși unii au catalogat-o ca fiind „neobișnuită”, cântăreața a precizat că alții au felicitat-o pentru curajul de a lansa o piesă cu temă religioasă, „în vremurile noastre”.

Am mai compus un cântec. Unii spun că e un act de curaj să cânți pentru sau despre Isus în vremurile noastre. Habar n-am dacă e așa, e ce am simțit să fac și nu cred că datorez vreo explicație nimănui. M-aș bucura, însă, să se mai găsească oameni care, fix în vremurile acestea, să rezoneze cu mesajul.”, a mai explicat Dana Nălbaru.

Dana Nălbaru a făcut parte din formația Hi-Q încă de la înființare, în 1996, și până la destrămarea proiectului, în 2014.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net