Dana Nălbaru a revenit în muzică! Alegerea piesei a surprins! VIDEO

Dana N─âlbaru,┬áfost─â membr─â a ├«ndr─âgitei forma╚Ťii┬áHi-Q, ╚Öi-a luat admiratorii prin surprindere dup─â ce lansat o nou─â pies─â, dup─â o pauz─â de ani buni. Artista a ales s─â se relanseze cu o melodie pe care unii au considerat-o ├«ns─â a fi..neobi╚Önuit─â. Iat─â despre ce e vorba!

dana nalbaru noua piesa2 png
Dana N─âlbaru a lansat o nou─â pies─â Foto: Instagram

Dana N─âlbaru a revenit ├«n muzic─â, dup─â o lung─â perioad─â de absen╚Ť─â. Vedeta a decis c─â este timpul s─â se re├«ntoarc─â ├«n aceast─â industrie, iar alegerea ei i-a luat prin surprindere pe cei care ├«i urm─âresc activitatea. Dana a decis s─â lanseze o pies─â religioas─â, ├«n care c├ónt─â despre Iisus.┬á

Dana Nălbaru, criticată: Motivul pentru care Dana Nălbaru și Dragoș Bucur nu își duc copiii la școală

Dana Nălbaru a revenit în muzică cu o piesă cu temă religioasă

So╚Ťia lui Drago╚Ö Bucur a dezv─âluit c─â ea a fost cea care a compus versurile piesei, care reprezint─â un strig─ât de ajutor c─âtre divinitate, dar totodat─â ╚Öi o oglindire a sufletului acesteia.

Dana N─âlbaru a scos ╚Öi un videoclip pentru melodia pe care a explicat c─â o ├«ndr─âge╚Öte nespus, dezv─âluind ├«ns─â c─â film─ârile clipului nu au fost deloc u╚Öoare. Loca╚Ťia aleas─â a fos un v├órf de munte, pentru o incursiune cu adev─ârat spiritual─â.┬á

Cum arată artista când nu e la filmări: Dana Nălbaru, complet nemachiată. A fost comparată cu Michelle Pfeiffer!

ÔÇ×├Än v├órf de munte nu te duci ├«n fust─â, ╚Ötiu. Am f─âcut o excep╚Ťie, ├«ns─â. Am filmat pentru un c├óntec pe care l-am compus acum trei luni ╚Öi la care ╚Ťin foarte mult. N-a fost u╚Öor, mi-a fost foarte frig, am filmat ├«n nori ╚Öi v├ónt, dar cred c─â va ie╚Öi ceva foarte frumosÔÇŽ C├ónd e gata v─â ar─ât ce a ie╚Öit.ÔÇŁ, a dezv─âluit Dana N─âlbaru pe una dintre re╚Ťelele de socializare.

Cum a fost primit─â piesa de c─âtre public

C├ót despre alegerea subiectului piesei, de╚Öi unii au catalogat-o ca fiind ÔÇ×neobi╚Önuit─âÔÇŁ, c├ónt─ârea╚Ťa a precizat c─â al╚Ťii au felicitat-o pentru curajul de a lansa o pies─â cu tem─â religioas─â, ÔÇ×├«n vremurile noastreÔÇŁ.

ÔÇ×Am mai compus un c├óntec. Unii spun c─â e un act de curaj s─â c├ón╚Ťi pentru sau despre Isus ├«n vremurile noastre. Habar n-am dac─â e a╚Öa, e ce am sim╚Ťit s─â fac ╚Öi nu cred c─â datorez vreo explica╚Ťie nim─ânui. M-a╚Ö bucura, ├«ns─â, s─â se mai g─âseasc─â oameni care, fix ├«n vremurile acestea, s─â rezoneze cu mesajul.ÔÇŁ, a mai explicat Dana N─âlbaru.

Dana N─âlbaru a f─âcut parte din forma╚Ťia┬áHi-Q ├«nc─â de la ├«nfiin╚Ťare, ├«n 1996, ╚Öi p├ón─â la destr─âmarea proiectului, ├«n 2014.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

vladut
Satul Aceredo jpg
brad pitt angelina jolie jpg
cub ion ╚Ťiriac png
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
Alexandru Arsinel batran
1 bruce willis jpg jpeg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
image
image
image
image
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
pensionari care au deplatit facturi 0 jpeg
image png
Alexandru Arsinel batran
cub ion ╚Ťiriac png