Dana Rogoz, dezvăluiri despre relația cu Marian Râlea. Momentul pe care nu-l poate uita niciodată: „Îmi spunea că...”

„Abracadabra”, emisiunea fenomen difuzată la TVR în urmă cu 3 decenii, a creat legături mari printre vedetele de astăzi. Marian Râlea a fost cel care a ajutat-o pe Dana Rogoz să se formeze și să evolueze la acea vreme. Recent, actrița a vorbit despre relația cu „Magicianul”.

Dana Rogoz alături de Marian Râlea / Foto: arhivă presă
Dana Rogoz alături de Marian Râlea / Foto: arhivă presă

„Marian mi-a influențat major drumul în viață”

Marian Râlea, „Magicianul” a fost cel care a contribuit la formarea copiilor și adolescenților de la „Abdracadabra”. În urmă cu 30 de ani, printre cei pe care i-a instruit s-a numărat și Dana Rogoz. Actrița a dezvăluit care a fost cel mai important lucru pe care l-a învățat de la el, dar a vorbit și despre cum se înțeleg în prezent.

„Marian e unul dintre acei oameni de pe lista scurtă, adică dintre cei care mi-au influențat major drumul în viață. Ceea ce a făcut el pentru mine extrem de important a fost să îmi explice, încă de când eram copil, că lumea asta a actorilor nu va fi una ușoară. Îmi spunea că drumul ține în primul rând de o șansă, o șansă pe care nu o poți controla.

Și continua să îmi spună că drumul ăsta e și mai greu pentru femei. Dar dacă, totuși, eu voi vrea să îl urmez, el va fi lângă mine. Și a fost, inclusiv la propriu, când m-a condus la admiterea de la UNTAC. Iar acum, după aproape 30 de ani de când ne-am cunoscut, jucăm împreună pe aceeași scenă, roluri de tată și fiică. Mi se pare superb. E un vis împlinit pentru mine”, a declarat Dana Rogoz pentru Viva.

Dana Rogoz și Marian Râlea la „Abracadabra” / Foto: arhivă
Dana Rogoz și Marian Râlea la „Abracadabra” / Foto: arhivă

„Nu am apucat să îmi doresc să fiu vedetă”

De asemenea, Dana Rogoz a vorbit și despre cum s-a simțit în emisiune, știind că este o mică vedetă. Actrița susține că a trăit o poveste de viață specială, însă la acea vreme, nu realiza ce înseamnă să fii celebru. Și-a dorit să își depășească condiția și să nu îi dezamăgească pe cei din jur, drept pentru care a rămas mereu pe poziții, la filmări.

„Nu știam că sunt „vedetă la momentul respectiv. Eu făceam ceea ce îmi plăcea, trăiam într-o a doua familie – cea de la filmări – o viață cu totul specială. Dar nu am apucat niciodată să îmi doresc să fiu vedetă, să dau autografe pe stradă etc. Astea pur și simplu mi s-au întâmplat și le-am luat ca atare. În schimb, mi-am dorit să fiu pregătită pe set, să vin mereu cu textul învățat și să nu îi dezamăgesc pe cei din echipa de filmare”, a mai spus Dana Rogoz pentru sursa citată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Alin Oprea a spus adevărul despre despărțirea Talisman foto arhivă personală
printele din olanda profimedia jpg
emily in paris jpg
Banner Nicolai Tand
stefania costache iumor jpeg
anca parghel png
sean diddy combs gettyimages jpg
nicole scherzinger costum baie plaja jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net