Dani Oțil, revoltat din cauza facturii la curent. A luat o decizie radicală

Noile facturi la energie elctrică și gaze le ard la buzunare și pe vedete, nu doar pe oamenii de rând. După Oana Roman, a venit rândul lui Dani Oțile să se declare revoltat de factura la curent.

image

Dani Oțil a început să se uite mai bine prin casă, după ”consumatorii de curent”, când a văzut cât are de plătit pe ultima factură. Mai în glumă, mai în serios, matinalul de la Antena 1 a spus că a ținut un consiliu de familie în care a analizat, împreună cu Gabriela Prisăcariu, de unde ar mai putea tăia.

„Beculețele de afară sunt stinse toate. Am făcut consiliu de familie: am vorbit cu cel mic, am vorbit și cu soția, i-am zis gata cu Netflix, nu facem din noapte zi. I-am mutat și masa de machiaj la lumină, ca să beneficieze de lumina naturală. Nu a venit încă factura la gaze. În orice caz, am luat masuri de precauție”, a zis Dani Oțil în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.

Dani a hotărât să stingă luminile pe care nu le folosește în casă

Că e de la vârstă, că e de la faptul că a devenit tată de curând, cert e ca Dani a abordat un discurs foarte responsabil în legătură cu cheltuielile legate de casă.

”Nu sunt nici bine, nici sănătos, e si vârsta, mă dor toate. Povara o simt cel mai tare în buzunare, ca mi-a venit factura la curent…M-am uitat ieri în extrasul de contact, că se plătește automat, să văd ultimele facturi. De ieri umblu ca tata prin casă și sting toate luminile. Mai aprind câte o lanternă, seara, să nu zică vecinii ca am murit”, a mărturisit Dani Oțil, mai în glumă, mai în serios.

Oana Roman, revoltată de factura la gaze

Oana Roman s-a declarat și ea revoltată, după ce a primit o factură la gazele naturale de aproape 1.500 de lei.

Eu am o casă foarte mare şi noi suntem la a treia iarnă în această casă şi pot să compar. În primele două ierni, în decembrie, plăteam aici 700-800 lei, iar anul acesta, pe decembrie, factura a venit aproape 1.500 lei, deci practic s-a dublat preţul facturii", a spus Oana Roman, sâmbătă, la Antena 3.

Fiica fostului premier al României susţine că are un contract nou și nu a ştiut exact ce urma să se întâmple. Acum, aceasta susține că va merge să ceară explicaţii firmei respective, care i-ar fi schimbat contractul fără să îi ceară acordul personal, ci doar trimițând o notificare pe care ea nici nu a observat-o.

image
image
image
image
image
image
banner cristina cioran png
lumanare intuneric logo jpg
smiley gest gina jpg
lili sandu silviu tolu colaj facebook jpg
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net