Daniel Onoriu ar fi vrut să își pună capăt zilelor? Ce l-a supărat pe fostul pilot de raliu

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

În ultima perioadă, fostul pilot de raliu este greu încercat de viață ! Reprezentanții Tribunalul București au decis, recent, să îi prelungească măsura arestului la domiciliu cu încă o lună. La auzul acestei vești, Daniel Onoriu (45 de ani), le-a spus celor din jur că vrea să își pună capăt zilelor.

Isabela și Daniel Onoriu au fost căsătoriți timp de șase ani. Însă, la finalul anului trecut, vedeta a decis să pună punct mariajului și să își refacă viața personală cu o altă persoană cu care, în prezent, este mai fericită ca niciodată. Și fostul pilot de raliu a încercat același lucru, însă fără prea mari rezultate, mai ales că se află, de jumătate de an, în arest la domiciliu.

Surse din anturajul lui Daniel Onoriu ne-au dezvăluit că, pilotul de raliu, este într-o stare emoțională precară de când a aflat că i s-a prelungit, cu încă o lună, arestul la domiciliu.

„Daniel nu este într-o stare tocmai bună, pentru că i s-a prelungit cu încă o lună arestul la domiciliu, iar când a aflat lucrul ăsta. a făcut o criză severă de nervi și a zis, de față cu cei care erau în jurul lui, că se sinucide. Plus că, din câte am auzit, starea lui emoțională este una foarte precară în prezent”, au declarat, apropiații lui Daniel Onoriu, pentru Click!

Cum a început totul?

Daniel Onoriu a ajuns în arest la domiciliu din cauză că nu a acceptat separarea de Isabela Onoriu, femeia cu care a fost căsătorit timp de șase ani și cu care credea că o să îmbătrânească împreună. Prin urmare, a început să o urmărească și să o hărțuiască cu diferite mesaje, de intimidare, pentru a se întoarce din nou, în brațele sale, după despărțire, însă fără niciun rezultat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
dorin cocos jpg
image
image
image
image
image
image
banner anca turcasiu png
mihai petre elwira colaj instagram jpg
banner doina teodoru png
iulia albu fiica colaj instagram jpg
Iuliana Tudor și mama sa foto arhiva personală png
banner irinel si irina columbeanu png
george burcea colaj instagram jpg
oana pellea instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net