Daniel Onoriu are o nouă iubită! Lovitură pentru Isabela în plin divorț! „M-am rugat la Dumnezeu să-mi dea o femeie ca ea!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Daniel Onoriu îi dă lovitura de grație Isabelei, în plin divorț. Și-a făcut o nouă iubită, pe nume Elena. Pilotul spune că a prezentat-o pe noua femeie din viața lui mamei sale și a și cerut-o în căsătorie. Avem imagini cu cei doi, în exclusivitate!

Daniel Onoriu (45 de ani) nu mai suferă după Isabela! Pilotul este îndrăgostit lulea, de aproximativ o lună de Elena, noua lui iubită.

Onoriu intenționează să-și refacă viața imediat după divorțul de Isabela. A cerut-o deja pe Elena de soție și i-a și făcut cunoștință cu mama lui, care i-a dat binecuvântarea.

Daniel Onoriu: „Suntem deja îndrăgostiți. Am cerut-o de soție și a acceptat”

„Suntem împreună de aproximativ o lună de zile. Elena are o firmă cu materiale de construcții. Ne-am cunoscut când mi-a propus să-mi facă oferte, știind că eu mă ocup și cu construcția de imobiliare.

Elena, eu îi spun Ela, este o femeie minunată. Simt că e ceea ce am căutat toată viața mea. Nu-mi vine să cred ca ne înțelegem atât de frumos chiar și în condițiile în care sunt acum”, a declarat Daniel Onoriu, pentru Click!

„I-am făcut deja cunoștință cu mama mea!”

Este o femeie frumoasă. calmă, are toate calitățile unei femei pe care nu ai cum să nu o respecți. Deja suntem îndrăgostiți. Am cerut-o de soție și a acceptat. M- am rugat bunului Dumnezeu de multe luni să-mi trimită El o femeie și simt că așa e.

Până acum am ales eu singur și, din păcate, nu a mers. De data asta simt că e femeia trimisă de El în viata mea, și suntem amândoi fericiți. I-am făcut deja cunoștință cu mama mea, care o place. Cu siguranță împreună vom forma o familie adevărată, bazată pe respect, încredere și tandrețe”, ne-a mai spus cunoscutul pilot.

Onoriu, de șase luni în arest

În luna septembrie a anului trecut, Isabela Onoriu anunța că divorțează de soțul său, pilotul de raliu Daniel Onoriu, nepotul prin alianță a celebrei Gabi Luncă. Isabela a invocat ca motiv al divorțului faptul că nu se mai înțelegeau deloc.

Decizia femeii a surprins atunci, cu atât mai mult cu cât ea îi fusese alături soțului ei perioada de trei luni cât a stat în comă la Spitalul Floreasca.

Pilotul a vrut să se împace cu ea, dar a încălcat ordinul de restricție cerut de Isabela. Din acest motiv, de șase luni se află în arest la domiciliu.

Până în prezent, nu a avut loc nici măcar primul termen în procesul de divorț dintre cei doi. Isabela și Daniel Onoriu au fost căsătoriți timp de șase ani. După separarea de Onoriu, Isabela și-a găsit și ea fericirea în brațele altui bărbat.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
iulia si mihai albu jpg
1 florin piersic png png
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
Cristian Şofron,  în rolul lui Mihu, alături de  câinele Lăbuş jpeg
scena teatru jpg
banner dana roba png
banner mihai albu png
kim kardashian corset instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net