Daniela Iliescu a dat cărțile pe față. Cum se înțelege, de fapt, cu familia lui Culiță: „Nu am avut niciodată o relație super apropiată”

Daniela Iliescu, partenera de viață a lui Culiță Sterp a ieșit în fața publicului pentru a explica ce relație există, de fapt, între ea și familia artistului. 

Daniela Iliescu și Culiță Sterp / Sursă foto: Colaj Facebook
Daniela Iliescu și Culiță Sterp / Sursă foto: Colaj Facebook

Daniela Iliescu: „Eu sunt crescută într-un fel, ei sunt crescuți altfel”

După ce au apărut mai multe zvonuri conform cărora Daniela Iliescu și rudele partenerului ei nu se suportă, aceasta a ținut să iasă în față pentru a explica cum stau lucrurile, în realitate.

Într-un clip video publicat în mediul online, cu mai mult timp în urmă, Daniela Iliescu a mărturisit că a sosit momentul să vorbească despre relația pe care o are cu familia lui Culiță pentru că de-a lungul timpului, oamenii și-au dat cu părerea, lucru care a deranjat-o pe blondină. Deși recunoaște că nu are o legătură prea apropiată cu rudele partenerului ei, totuși aceasta susține că îi apreciază pe fiecare în parte.

„O să discut puțin despre relația mea cu familia lui Culiță. O să încep prin a vă spune că nu am avut niciodată o relație super apropiată și super perfectă, dacă se poate spune așa. (...)Noi avem program diferit, suntem diferiți prin felul nostru de a fi. Eu sunt crescută într-un fel, ei sunt crescuți altfel, avem mentalități diferite și poate din asta, pur și simplu, în unele aspecte nu ne potrivim ca și gândire.

Asta nu înseamnă că nu ne apreciem unii pe alții, că nu ne iubim, că nu ne vizităm și cică nu ne suportăm, nu este vorba despre asta absolut deloc, doar că da, nu suntem super apropiați și mi se pare că este absolut în regulă, nu spune nimeni că trebuie să fii într-o relație cu partenerul tău și să ai o relație perfectă și cu familia lui”, a mărturisit Daniela Iliescu pe TikTok.

Daniela Iliescu: „Cel mai important este ca partenerul să te iubească”

De asemenea, Daniela spune că este mulțumită de felul în care se înțelege cu familia partenerului ei, nesimțindu-se presată, ca în cazul altor femei, unde este musai să te înțelegi bine cu soacra.

"Nu, cel mai important este ca partenerul să te iubească să vă înțelegeți bine și de acolo se schimbă toate lucrurile. Eu nu mă afișez cu părinții mei și cu fratele meu, darămite cu alți oameni. Așa sunt eu, mă afișez așa cum cum știu eu și cum pot eu", a mai adăugat iubita lui Culiță Sterp.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
generalul dan grecu jpg
image
image
image
image
image
image
image png
06903a7ba1954c834dce0955c8d007a4 jpg
banner tavi clonda png
Banner Ramona de la Clejani
Michael Jackson 01 foto GettyImages 88688373 jpg
banner catalin botezatu png
paris hilton colaj instagram jpg
andreea balan si fetitele la gradinita de stat 6 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net