Daniela Nane: «Faptul că arăţi într-un fel nu te scuteşte de necazuri»

Ultima actualizare:

Nici să fii considerat o frumuseţe nu este prea bine! Cel puţin de această părere este actriţa Daniela Nane (50 de ani). Aceasta a povestit cât de multe a avut de îndurat la început de carieră din cauza aspectului său.

Actriţa spune că frumuseţea nu i-a fost mereu de ajutor. FOTO: TVR 2
Actriţa spune că frumuseţea nu i-a fost mereu de ajutor. FOTO: TVR 2

«Nu eram distribuită pentru că eram prea frumoasă»

De multe ori nu eram distribuită sau nici nu mă chemau la casting pentru că eram frumoasă. Pe motiv că lucrurile urâte dintr-un scenariu nu i se pot întâmpla unei femei frumoase. Şi eu mă gândeam atunci: «Vreţi să vă povestesc viaţa mea? Faptul că arăţi într-un fel nu te scuteşte de întâmplări nefericite». Dar, a trecut, asta e!”, a mărturisit actriţa, pentru ediţia emisiunii „Reţeaua de Idoli” ce va fi difuzată astă seară la TVR 2.

La 20 de ani, Daniela Nane era prima femeie care câştiga titlul „Miss România” după Revoluţie. Iar întâmplarea despre care a povestit în interviul oferit pentru Irina Păcurariu s-a petrecut chiar în 1991, când se înscrisese şi la concursul „Miss Universe”.

O să te urască aproape toată lumea. Femeile te vor urî pentru că nu pot fi ca tine, bărbaţii te vor urî pentru că nu au acces la tine. Mă gândeam, de ce să mă urască lumea, ce le-am făcut? Asta nu poate fi adevărat...”, a mai dezvăluit Daniela. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
oana roman judecatoare jpg
andreea marin mama colaj instagram jpg
iulia vantur colaj instagram jpg
Designerul vestimentar face parte din delegația Top Line România, alături de Diana Baicu, Daiana Anghel și Marisa Paloma
banner oleg burlacu
cub mariana moculescu horia moculescu png
banner Anamaria Ferentz png
Banner Prodan Reghe Ferrari
image
actualitate.net
image
actualitate.net