Dany Boy de la Insula Iubirii i-a dat cu piciorul ispitei Mădălina! Chiar ea a anunțat despărțirea de el

Mădălina Maricuț și Dany Boy, de la Insula Iubirii, și-au spus „adio”, relația lor de câteva luni ajungând astfel la final. Blondina a fost cea care a făcut marele anunț al despărțirii, prin intermediul unor postări în social media.

Mădălina și Dany Boy / foto: Antena 1
Mădălina și Dany Boy / foto: Antena 1

În urmă cu doar câteva ore, fanii cuplului aflau stupefiați vestea că cei doi îndrăgostiți au mers pe drumuri separate. Danny a venit pe Insulă alături de Maria Covasa, însă iubirea lor nu a trecut testul infidelității. Cei doi s-au îndrăgostit de câte o ispită, iar după terminarea emisiunii, au încheiat, pentru noile cuceriri, o iubire care durase cinci ani. 

Mădălina și Dany Boy s-au despărțit!

Daniel Ungureanu, alias Dany Boy, a părăsit Thailanda alături de ispita Mădălina Maricuț. Relația lor părea să devină din ce în ce mai serioasă după ce au ajuns în România, astfel că nimeni nu s-ar fi așteptat la o despărțire. 

Cu toate acestea, bomba a fost detonată de ispita Mădălina, care întrebată de fani dacă mai formează un cuplu cu Daniel, ea a răspuns că nu: „Nu mai suntem împreună”

Mădălina și Dani s-au despărțit / foto: Captură InstaStory
Mădălina și Dani s-au despărțit / foto: Captură InstaStory

Este sau nu Mădălina însărcinată? 

La un moment dat, Dani și Mădălina au lăsat loc de interpretări și fanii le-au pus întrebări referitoare la venirea pe lume a unui copil. 

Mădălina a decis totuși să stopeze orice speculație referitoare la acest subiect, astfel că, întrebată dacă este însărcinată, ea a oferit tot un răspuns negativ. 

Mădălina nu este însărcinată / foto: Captură InstaStory
Mădălina nu este însărcinată / foto: Captură InstaStory

Dany Boy: „Cred că dacă aveam ceva de ascuns...”

În timpul filmărillor pentru Insula Iubirii, camerele au surprins un moment intim între Dani și Mădălina. Bărbatul a vorbit într-un live pe TikTok despre episodul respectiv, când el și fosta iubită erau filmați în pat: 

„Hai că a fost frumos episodul. Chiar v-am făcut vara frumoasă și voi veniți și jigniți. Unde-i punctul? Nu știu unde e punctul! Tu să-mi spui (n.r. utilizatorul TikTok care l-a întrebat: „Unde-i punctul?”). Și ăștia care ziceți că nu mi-am sumat anumite lucruri, n-aveam ce să-mi asum. [...] Cred că dacă aveam ceva de ascuns mă duceam la baie. Eu cred că am stat în pat, bine mersi, relaxat, pe spate, frumos. Probabil dacă mă duceam la baie nu-mi asumam. Cred că în pat mi-am asumat”, a spus Daniel Ungureanu la scurt timp după difuzarea la TV a unor momente intime între el și ispita Mădălina.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
1 Gabi cristea jpeg
andreea mantea si v slav jpg
sean diddy combs gettyimages jpg
Banner Dana Marijuana
Banner Camelia Mitoseru
petre roman si silvia chifiriuc jpg
Banner Elena Merisoreanu
Banner Adina Buzatu
image
actualitate.net
image
actualitate.net