David Pușcaș, mesaj disperat pe rețelele de socializare. Ce a transmis fiul adoptiv al Luminiței Anghel: „Sunt atât de instabil”

David Pușcaș, fiul adoptiv al Luminiței Anghel traversează o perioadă extrem de grea. Băiatul a transmis un mesaj cutremurător pe rețelele de socializare, unde a dat de înțeles că a ajuns la capătul puterilor.

David Pușcaș, fiul Luminiței Anghel a scris un mesaj cutremurător în mediul online
David Pușcaș, fiul Luminiței Anghel a scris un mesaj cutremurător în mediul online

„Sunt atât de instabil”

David Pușcaș duce o viață grea, iar asta l-a făcut să se dezechilibreze extrem de tare din punct de vedere emoțional. Tânărul a apărut în repetate rânduri în diferite emisiuni, acolo unde i-a adus mai multe reproșuri Luminiței Anghel, cea care îi este mamă adoptivă. Legătura cu artista nu este deloc una strânsă, lucru care a reușit să îl stoarcă și mai tare e puteri.

În prezent, tânărul  în vârstă de 29 de ani nu primește niciun ajutor și este nevoit să se descurce singur. Într-o postare pe care a publicat-o pe Instagram, acesta susține că se simte instabil, că nimic nu îi merge bine și că se simte la un pas de a claca.

„Fără loc de muncă, fără relație, fără familie. Sunt atât de instabil”, a scris David Pușcaș pe Instagram.

„Nu sunt deloc bine, o să îmi pierd și casa”

În urmă cu ceva timp, David Pușcaș ne-a povestit în exclusivitate că îi este foarte greu să își găsească un job, chiar dacă este dornic să muncească. Până acum s-a ales doar cu promisiuni și nu a avut nicio portiță deschisă spre carieră.

„Nu sunt deloc bine, în viitorul apropiat o să îmi pierd și casa. Trebuia să încep munca la un restaurant și efectiv cei de acolo mi-au trimis un mesaj în care mi-au zis că nu mă angajează”, a declarat David Pușcaș pentru Click!

Fiul Luminiței Anghel se teme să nu ajungă pe străzi, întrucât nu are pe cine să se bazeze. Tânărul nu are relație, familie și nici măcar nu reușește să se întrețină, din cauza faptului că a primit refuzuri pe bandă rulantă, atunci când a încercat să se angajeze.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
printele din olanda profimedia jpg
emily in paris jpg
Banner Nicolai Tand
stefania costache iumor jpeg
anca parghel png
sean diddy combs gettyimages jpg
nicole scherzinger costum baie plaja jpg
Banner Sarah j Sun
image
actualitate.net
image
actualitate.net