Fiul adoptiv al Luminiței Anghel, operat de urgență: „Nu am nici măcar o sticlă de apă!”

#Exclusiv Click!

David Pușcaș (29 de ani), fiul adoptiv al Luminiței Anghel (55 de ani), trece prin momente de cumpănă. Tânărul rebel a ajuns în cursul zilei de ieri, de urgență la Spitalul Clinic de Urgență „Floreasca”, iar noaptea trecută a fost operat după ce s-a înțepat la un deget și a stat așa timp de trei zile.

David Pușcaș a fost înfiat, de la vârsta de doi anișori, de celebra artistă, Luminița Anghel. Însă, odată cu trecerea anilor, relația lor a luat o întorsătură neașteptată. Neînțelegerile care apăruseră între ei, în ultimii ani, au distrus complet legătura dintre ei, iar de opt ani nu își mai vorbesc deloc. Prin urmare, singur și trist, David Pușcaș a trecut, ieri, print-un șoc emoțional extrem de mare.

„Sunt singur în spital, nu am pe nimeni. Așa că am ales să o trec pe mama (Luminița Anghel – n.r) pe fișa mea de pacient, în caz că pățesc ceva. Nu am nici măcar o sticlă de apă aici, mor de sete și sunt singur în spital. Am ajuns în spital după ce m-am înțepat în acul din cercel sub unghie și am stat așa trei zile. Am făcut o infecție foarte mare”, a spus David Pușcaș, pentru Click!

De asemenea, pentru că are o legătură foarte apropiată cu prietenii săi virtuali, David Pușcaș a postat imediat după intervenția chirurgicală, un story pe contul său de Instagram, și le-a povestit tuturor prin ce a putut să treacă în momentele când era în sala de operație.

„Gata, am ieșit din operație. Mă doare de mor, dar nu îmi pierd degetul. Totul este ok. A fost oribil”, le-a spus David Pușcaș internauților.

Relație întreruptă

Pentru că certurile și scandalurile dintre el și mama sa adoptivă, Luminița Anghel, au ajuns în spațiul public, prezentate pe la diverse emisiuni de televiziune, artista a ales să întrerupă relația cu tânărul, blocându-i apelurile și mesajele telefonice.

„Nu am mai vorbit de opt ani cu ea. Nu i-am mai auzit vocea de foarte mulți ani, dar o simt lângă mine mereu și o port în suflet în tot ceea ce fac. Sper că este bine unde este ea. Să o caut? Unde să o caut prin oraș? Mă are la block peste tot, doar pe Facebook o mai am, în rest nimic”, ne spunea recent, David Pușcaș.

Click! spune

Luminița Anghel s-a căsătorit, în 2012, cu Silviu Dumitriade. Cei doi au un băiat, Filip. David, care a fost adoptat de artistă din perioada când aceasta era măritată cu Marcel Pușcaș. Anterior căsniciei cu Pușcaș, Luminița a mai fost căsătorită cu Dragoș Anghel.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
ela craciun 11 jpg
pepe raluca pastrama jpg
Natalie Portman  Shuttersock jpg
banner mădălina ghenea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net