De ce este singură, Andra Gogan, la 25 de ani? „Am suferit...”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Andra Gogan a împlinit 25 de ani și s-a bucurat de o petrecere cu 50 de invitați. Un decor cu baloane roz, muzică bună și mișcări de TikTok, pentru una dintre cele mai tari creatoare de conținut de la noi, cea care a dat voce și a dublat personaje îndrăgite precum „Plușica" și „Prințesa Sofia" și care se bucură de un succes nebun în rândul tinerilor și noua generație.

În plus, Andra Gogan pregătește chiar un super concert, pe 13 Mai, de la ora 19.00, la Arenele Romane.

Părinții ei o adoră

Este pentru prima oară când și-a serbat ziua, după mult timp, pentru că nu a mai făcut-o de la 21 ani! Din partea părinților și a fratelui său, Răzvan Gogan, cu care are o bună colaborare, a primit haine și o vacanță la Roma, dar și petrecerea aniversară.

Are admiratori la tot pasul, dar de ce este singură, totuși, la cei 25 de ani ai săi, Andra Gogan? Răspunsul l-am aflat chiar de la ea!

„Îmi lipsește mai mult timp. Aș vrea ca ziua  să nu fie de doar 24 de ore, aș vrea să lucrez timp de 12 ore, să nu mai dorm. Îmi place să mă împrietenesc cu oamenii, nu îmi doresc chiar acum, în momentul ăsta, o persoană lângă mine, dar am prieteni care îmi sunt alături și cu care călătoresc. Am prieteni și băieți, cu care călătoresc prin Paris, am fost de curând.  Deocamdată încerc să nu mă duc către o relație serioasă pentru că am avut dorințe de acest gen în trecut și am suferit. Acum mă focusez pe a trăi momentul", ne-a mărturisit Andra Gogan.

Părinții săi sunt foarte încântați de fiica lor, care i-a molipsit cu zâmbete și energie pozitivă.

„Încercăm să îi facem cea mai frumoasă zi de naștere de până acum. Îi doresc să rămână același copil minunat care a fost de când s-a născut și ne-a umplut inima de bucurie și ne face să ne simțim tineri! Nu există cuvinte pe care să le spun acum, care să aducă ce simt în momentul ăsta pentru Andra!", a mărturisit și tatăl Andrei Gogan. Asta în timp ce, mama ei, Dana Gogan, este cea mai bună prietenă pentru fiica ei.

„Sunt foarte fericită unde a ajuns și foarte mândră! A muncit de mică, are și o facultate, avem și o afacere proprie cu întreaga familie, are și concertele. Merge și prin alte țări să facă evenimente...Eu o susțin foarte tare! Îmi doresc să fie fericită și mă distrez alături de ea! Suntem prietene bune!", ne-a povestit mama Andrei Gogan despre relația pe care o are cu artista.

Ce fel de băiat își dorește pentru fiica ei?

Am întrebat-o și pe mama Andrei Gogan cu ce tip de băiat i-ar plăcea să o vadă pe fiica sa. Ne-a răspuns că și-ar dori ca Andra să aibă parte de un băiat care să o iubească și să o aprecieze.

„Un băiat care să o aprecieze și să o iubească așa cum este ea și care să nu vizeze popularitatea sau altceva, să o iubească așa cum este!", spune mama Andrei Gogan, despre un viitor partener al fiicei sale celebre.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net