Andra Gogan, cadou de zeci de mii de euro pentru tatăl ei! Ce a pus la cale: „Mami și tati au muncit mult pentru noi”

Ultima actualizare:

Andra Gogan (25 ani) și fratele său, Răzvan, i-au făcut un cadou extrem de scump tatălui lor, cu ocazia zilei de naștere a acestuia, o mașină Tesla, al cărui preț este de câteva zeci de mii de euro. 

„Este cel mai mare cadou pe care l-am făcut vreodată”

Cei doi frați extrem de cunoscuți în lumea TikTok-ului și a Instagramului și-au exprimat astfel recunoștința pentru părintele lor, care, împreună cu mama lor, i-a susținut și ajutat să ajungă oamenii de azi.

„Fiți atenți ce mașină i-am luat tatălui meu! De când eram mici, mami și tati au muncit extrem de mult pentru noi. Când erau tineri nu aveau niciun bănuț. Și cu toate astea au făcut tot posibilul ca să ajungem unde suntem astăzi.

Așa că eu și Răzvan ne-am hotărât să-i luăm o mașină din banii noștri. I-am pregătit cadou tatălui meu o Tesla, alături de Răzvan, care mă filmează, așa că mami, ajută-mă să punem fundiță, hai!

Trebuie să recunosc că a fost destul de greu să pun fundița asta. Este cel mai mare cadou pe care l-am făcut vreodată și a sosit momentul! A fost așa de fericit! Chiar ne iubim mult părinții!", au fost cuvintele pline de emoție ale Andrei Gogan.

„Este un cadou pentru tati pentru că ne-a ajutat până acuma, de când eram mici și pentru că te iubim foarte mult", a spus și Răzvan Gogan, completat repede de sora lui, Andra: 'Mami, și tu, când o să ți iei permisul o să îți luăm o mașină!".

„Când eram mici, ai noștrii au făcut multe sacrificii, au primit multe uși închise și cu toate astea au continuat", a mai adăugat Andra Gogan. La rândul său, tatăl celor doi frați Gogan și-a primit cu bucurie cadoul și a spus că își dorea de ceva timp să conducă o Tesla.

„Familia chiar e cea mai importantă și ar trebui să ne facem mai mult timp pentru cei dragi!", a fost mesajul transmis de Andra Gogan.

Încântată de faptul că i-a făcut o mare bucurie tatălui său, Andra Gogan abia aștepta ca acesta să urce la volanul noului său autoturism, ca să se plimbe și ea cu noua achiziție.

Andra Gogan este extrem de iubită

Prețul unei mașini  electrice Tesla este destul de piperat. Cel mai accesibil produs este Tesla Model 3 care are un preț de pornire de la 42.990 de euro. Andra Gogan este cu atât mai mândră cu cât a mărturisit că mașina pentru tatăl ei a fost cumpărată din banii strânși de ea și de fratele său.

Andra Gogan este super cunoscută în online ca vlogger și voice-over, ea fiind vocea îndrăgitelor personaje "Doctorița Plușica" și "Sofia 1". Ea este și cântăreață  i are o școală de dans, toate fetele dorindu-și să se miște și să danseze precum cunoscuta artistă care a intrat în Cartea Recordurilor împreună cu fratele său, Răzvan, pentru "Cel mai lung concert live susținut de un copil", mai precis 55 de melodii, și pentru "Cele mai multe CD-uri lansate de un copil", adică 16 albume.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net