Are sau nu iubit Andra Gogan?! Cântăreața a elucidat misterul: „Vreau să-mi fac o familie”

#Exclusiv Click!

Andra Gogan este idolul adolescenților din România! Solista, în vîrstă de doar 24 de ani, își caută jumătatea, după ce a ieșit din ultima ei relație, cea cu vloggerul Iulian Lemnaru. Acum, Andra ar dori își întemeieze o familie cu un nou partener.

E frumoasă, are succes cu carul, dar nu are iubit! Cel puțin așa susține Andra Gogan, care ar dori să simtă și ea fiorii dragostei alături de un partener de viață.

Andra Gogan (24 de ani) este una dintre cele mai urmărite și mai de succes vloggerițe de la noi, dar și una dintre tik tokerițele cu cei mai mulți fani din România. Cu toate astea, la acest moment, Andra declară că este solo, ca păsărea cerului.

Andra Gogan: „Mă bucur de tinerețe! Am toată viața înainte să-mi fac o familie!”

După pandemie, Andra s-a afișat în compania vloggerului Iulian Lemnaru, cu care a și avut o relație serioasă, care însă s-a terminat.

„Nu am iubit acum! M-aș bucura ca, în viitor, să împărtășesc aceste experiențe și cu cineva. Deocamdată, mă bucur de tinerețe, viața e frumoasă. Și am toa viața înainte să-mi fac o familie!”, ne-a declarat Andra Gogan, care deocamdată preferă să-și împartă succesul și câștigurile financiare cu familia ei.

La ce vârstă a avut Andra primul iubit?

Mama este cea mai bună a prietenă a Andrei și o ia cu ea peste tot în lume, în vacanțe sau la concerte. Cele două sunt foarte apropiate și se consideră cele mai bune prietene, neavând secrete între ele.

Dana Gogan, mama Andrei, a dezvăluit că fiica ei i-a prezentat primul iubit în clasa a XII-a. Încă din clasa a IX-a, Andra devenise o adolescentă rebelă.

Devenisem mai rebelă. Adică, îi închideam mamei telefonul și ușa în față, ca să nu se uite și să nu asculte. Nu o lăsam să se uite în mesajele mele sau să mă întrebe tot ce fac. Dar, a durat totul doar un singur an, apoi i-am dat telefonul iar să se uite”, a recunoscut Andra Gogan.

Născută pe pe 17 aprilie 1998 în Buzău, Andra Gogan a devenită celebră datorită postului tv Disney Channel, unde a dublat vocea unor personaje de desene animate celebre, precum Plușica și prințesa Sofia. În plus, are milioane de urmăritori pe toate canalele sociale.

Andra și fratele ei, Răzvan Gogan, au cântat de mici, numele lor figurând de două ori în Cartea Recordurilor, pentru „Cel mai lung concert live susţinut de un copil” (3 ore şi 20 de minute, 55 de melodii, 15 septembrie 2009) şi pentru „Cele mai multe CD-uri lansate de un copil” (16 discuri).

Recent, solista de doar 24 de ani, a câștigat premiul „Nickelodeon Kids’ Choice Awards”, ediția cu numărul 36, la concurență acerbă cu celebrii Smiley și Alina Eremia.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net