De ce este supărată Stela Enache pe Ștefan Bănică Jr. Cu toate că îi cântă piesa „Ani de liceu”, artistul a făcut un gest care a întristat-o: „Dacă nu se poate...”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Ștefan Bănică Jr (56 de ani) a inclus, în repertoriul său, și piesa „Ani de liceu”, de pe coloana sonoră a filmului „Liceenii”. Însă, niciodată nu a invitat-o, pe scenă, alături de el, într-un duet de excepție, și pe Stela Enache (74 de ani), artista care, în 1986, devenea celebră cu acest refren. Ea și-a exprimat dezamăgirea, exclusiv prin intermediul Click!

„Eu i-am dăruit Oanei Sîrbu negativul piesei „Liceenii”

Atât Ștefan Bănică Junior, cât și Oana Sîrbu, protagoniștii filmului „Liceenii” (1986), interpretează, în spectacolele lor, și piesa „Ani de liceu”, compusă de Florin Bogardo și interpretată, la acea vreme, în duet cu Stela Enache:

„Eu i-am dăruit Oanei negativul piesei, este adaptat pentru vocea ei. Am cântat-o și împreună”, menționează Stela Enache.

Nu același lucru se poate spune însă și despre Ștefan Bănică Jr, care, din motive numai de el știute, nu a invitat-o niciodată și pe Stela Enache, în deja tradiționalele sale concerte de Crăciun.

„Suntem alte generații, el face altă treabă!

Contactată de reporterul Click!, artista Stela Enache și-a exprimat dezamăgirea că Ștefan Bănică Jr nu s-a gândit la un duet și cu ea. Momentul muzical ar fi înregistrat, cu siguranță, un succes uriaș. Crede că diferența de vârstă ar putea fi un impediment:

„Ștefan nu m-a invitat niciodată, el a cântat piesa cu Oana Sîrbu, în 2016, la Sala Palatului, la spectacolul lui de Crăciun. A fost frumos, au ridicat sala în picioare, mai ales că au și jucat în filmul de succes. Pe mine însă Ștefan nu m-a chemat în concertele  lui.

O fi diferența de vârstă, dintre noi. N-am răutăți, dar, dacă nu se poate, nu se poate. În plus, eu am cântat piesa numai cu Florin Bogardo, soțul meu, iar, după ce a murit, am cântat-o numai singură. Nu am primit nicio invitație din partea lui Ștefan. Suntem alte generații, el face altă treabă!”.

Cât costă un bilet la Concertul de Crăciun 2024 al lui Ștefan Bănică Jr?

Artistul Ștefan Bănică Jr va organiza și anul acesta celebrul său concert de Crăciun, de la Sala Palatului, în zilele de 7 și 8 decembrie, de la ora 19.30. Prețul biletelor este cuprins între 220 și 370 de lei. Ștefan este un artistic consacrat, solist și actor cu performanțe notabile, greu de egalat:

„Concertul Extraordinar de Crăciun Ștefan Bănică a făcut istorie, atingând recorduri imposibil de egalat de un alt artist român, atât ca număr de spectatori (peste 375.000), cât și ca număr de concerte sold-out (84 show-uri de Crăciun), însumând peste 160 ore de muzică live.

Cu 16 albume de autor, premiate cu 6 discuri de aur și 2 de platină, cu zeci de videoclipuri muzicale, peste 30 de roluri în film și teatru, Ștefan Bănică reprezintă un reper, un adevărat brand în show business-ul românesc”, este precizat pe site-ul Sălii Palatului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Natalia Guberna png
Kate Middleton înmormântare Prințul Philip foto Getty Images (3) jpg
440786466 7446706332064342 4683663588134894571 n jpg
banner bianca dragusanu png
sorin bontea instagram jpg
Banner Irinel Columbeanu
Ce probleme de sănătate are Antonia și cum le rezolvă!
cub alin oprea larisa uță png
image
actualitate.net
image
actualitate.net