De ce nu poate ține post Cristina Bălan? Artista nu se poate abține de la relațiile intime cu soțul său

#Exclusiv Click!

Cristina Bălan (42 de ani) are o căsnicie frumoasă, de unsprezece ani, cu soțul său, Gabriel, cu care are și trei copilași. Cei doi sunt mereu împreună și se susțin reciproc din orice punct de vedere. Contactată de Click!, fosta solistă a trupei Impact ne-a mărturisit că nu poate să țină postul Paștelui, deoarece nu poate să se înfrâneze de la plăcerile trupești.

Postul Paștelui a început așa că credincioșii, în această perioadă, trebuie să renunțe la unele pofte culinare cum ar fi carnea, ouăle, laptele, ciocolată precum și la plăcerile trupești. Totul pentru ca sufletul și trupul lor să se purifice.

„La noi în familie și așa e cu cântec că este dificil cu trei copii să mai ai și viață intimă. Așa că dacă mai ținem și post îndelungat iese cu scântei, dar apreciez mult oamenii care țin post, e o dovadă de auto-control și disciplină interioară, ambiție și respect pentru sine. Nu mi-ar strica post pe partea de mâncare să slăbesc și cele opt kilograme rămase”, a spus Cristina Bălan pentru Click!

Mamă devotată

De asemenea Cristina Bălan ne-a mai mărturisit că nu poate elimina unele alimente, din rutina sa zilnică, din cauză că încă o alăptează pe fetița sa, Nadeea Sofia:

„ Parțial țin post mereu pentru că sunt vegetariană, doar de dulce e greu să mă abțin din cauză că atunci când alăptez nu mă ajută hormonii și consumul energetic. Aș vrea să țin post total, doar pentru disciplina pe care o presupune el în sine, dar asta înseamnă și abținerea de la relațiile intime și nu pot. Știi că o femeie care alăptează consumă 30% din resursele corpului? De aceea simt pofte, uneori, pe care cu greu le înfrânez și nici nu mă lupt prea tare cu ele. Prefer să fac mișcare după și să mă alimentez corespunzător”.

Click! spune

Cristina Bălan s-a făcut remarcată în urmă cu mulți ani, în trupa Impact, alături de Rareș Timiș. În 2015 artista a a câștigat „Vocea României”, în echipa lui Tudor Chirilă. Ex-solista trupei Impact s-a mutat în 2017 la țară, la doar 15 kilometri de București. Cu cei 100.000 de euro câștigați la „Vocea României”, solista a reuşit să-şi construiască o casă a ei, în care stă alături de familie şi de socrii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net