Cum a slăbit Cristina Bălan aproape 10 kilograme în 6 luni. Vedeta ne-a dezvăluit secretul

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Cristina Bălan (42 de ani), fosta componentă de la trupa Impact, este pusă pe fapte mari de când a devenit mămică pentru a treia oară. Contactată de Click!, artista ne-a mărturisit cum a reușit să slăbească nouă kilograme în jumătate de an.

Cristina și soțul său, Gabriel, au trei copii minunați. Doi băieți de zece ani, Matei și Toma, care au fost diagnosticați cu sindromul Down încă de la naștere și o fetiță de aproape un anișor, pe Nadeea Sofia care le-a completat familia.

A treia sarcină a venit și cu câteva kilograme în plus pentru Cristina Bălan, însă cântăreața a găsit secretul pentru a scăpa de ele.

„Până acum am slăbit 9 kilograme de când mi-am propus să fac asta, de jumătate de an aproximativ…cam așa. Țin dietă în sensul că nu mai mănânc după ora 19.00 - 20.00 până a doua zi pe la 9.00 -10.00. În rest mănânc normal, adică fără mari restricții pentru că alăptez. Mănânc și dulce, da, recunosc, am o slăbiciune pentru untul de arahide cu miere.

Pot spune că am slăbit și în centimetri mai mult. La mine cântăresc foarte mult și glandele mamare, laptele din sâni și tot așa. La haine port mărimea M, deci nu se poate spune că sunt grasă. Am 69 de kilograme și indicele corporal normal la 1,70 înălțime. Eu vreau să slăbesc până ajung la 62 kilograme și de acolo mai vedem, dar o iau încetișor, îmi respect nevoile, nu vreau să mă frustrez, nu e bine pentru bebe”, a declarat Cristina Bălan pentru Click!

Click! spune

Cristina Bălan este o familistă convinsă și o mamă de nota zece care suferă, de multe ori, în tăcere.

„Am fost acuzată că am născut copii defecți și că am împovărat societatea, că oamenii nu au nevoie de așa ceva, că îmi chinui copiii. A durut. Când se spune despre mine nu mă doare atât de tare, cum mă doare când se spune despre copilul meu”, a spus vedeta în cadrul emisiunii „În Oglindă”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net