Cristina Bălan, dezvăluire emoționantă! Cum se înțeleg gemenii vedetei cu sora lor: „Au un schimb de energie!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Cristina Bălan și soțul său, Gabriel sunt în culmea fericirii de când la finalul anului trecut au devenit părinții unei fetițe perfect sănătoase pe nume Nadeea Sofia. Și nu doar cei doi sunt bucuroși de îngerașul lor, ci și cei doi băieți pe care îi au: Matei și Toma, gemenii familiei care o adoră!

Contactată de Click!, Cristina Bălan ne-a spus cât de fericită este când vede că Matei și Toma își adoră surioara.

„Se joacă împreună foarte, foarte frumos! De multe ori băieții o includ în jocurile lor de rol respectiv cu Mickey Mouse sau cu nu mai știu eu ce căței sau pisici…sau se joacă pur și simplu așa cum ne văd pe noi. I-am văzut de multe ori cum se luminează la față atunci când vine ea în încăpere.

Când apare ea parcă răsăre soarele pentru toată familia. Toată lumea zâmbește și se relaxează instantaneu și de cele mai multe ori îi respectă și programul de somn.

Dacă le spun că ea doarme nici ei, am observant, că nu mai fac gălăgie, sunt mai atenți și mai calmi. Le place foarte mult să fie implicați în hrănirea ei, în schimbatul scutecelor și alte activități pe care le facem pentru ea. Au un schimb de energie fantastic, asta se simte foarte ușor”, a declarat Cristina Bălan pentru Click!

Cristina Bălan: „A fost cea mai bună decizie!”

Vedeta ne-a mai mărturisit că inima îi zburdă de fericire din momentul când a devenit mamă pentru a treia oară:

„A fost cea mai bună decizie a noastră să aducem pe lume o surioară pentru Tomas și Matei. Nici nu ne-am imaginat, ca să fiu sinceră! Încă din timpul sarcinii băieții au dat semne că înțeleg ce se întâmplă în burtică me. Au văzut cum crește burtica...de la o săptămână, de la o lună la alta. În perioada sarcinii obișnuiau să pupe burtica de mai multe ori pe zi.

Îi văd foarte fascinați de energia ei și de drăgălășenia ei, sunt îndrăgostiți la fel ca și noi! În general îi caută prezența și dimineața și seara...și pe timp de zi surioarei lor. Mereu ne întreabă ce face Nadeea. Și mai nou...pentru că fetița a început să spună <mama> ei au prins această șmecherie și tot îi repetă <mama, mama, mama>. Însă, în ultima perioadă ea se concentrează pe ridicatul în picioare și mersul de-a bușilea chiar dacă ea nu are nici măcar șapte luni”.

Click! spune

Cristina Bălan este o familistă convinsă. Artista mai are doi băieței de zece anișori, pe Matei și Toma, care au fost disgnosticați cu sindrom Down încă de la naștere. Pentru că și-a dorit să aibă o familie și mai numeroasă atât ea cât și soțul său au devenit părinți de fetiță, pentru a treia oară, la finalul anului trecut, care au ales să o cheme Nadeea Sofia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
printele din olanda profimedia jpg
emily in paris jpg
Banner Nicolai Tand
stefania costache iumor jpeg
anca parghel png
sean diddy combs gettyimages jpg
nicole scherzinger costum baie plaja jpg
Banner Sarah j Sun
image
actualitate.net
image
actualitate.net