Cristina Bălan, mărturisire dureroasă de Paște! Ce relație mai are cu Dumnezeu după toate tragediile din viața sa

Ultima actualizare:

În așteptarea Paștelui, Cristina Bălan s-a spovedit și a făcut o serie de declarații emoționante despre Dumnezeu și planurile de viitor. Cât de importantă a fost prezența lui Dumnezeu în viața ei și ce relație are acum cu el. 

Cristina Bălan. FOTO: Facebook
Cristina Bălan. FOTO: Facebook

În cadrul unui interviu pe care l-a oferit, fosta câștigătoare de la Vocea României continuă să privească viața cu multă speranță. În ciuda greutăților de care a avut parte, artista a mărturisit că liniștea și fericirea din casă este cea mai importantă.

Cristina Bălan: ,,Credeam în Dumnezeu, dar nu practicam”

Fosta câștigătoare a Vocea României a mărturisit că relația ei cu Dumnezeu a ajutat-o să treacă mai ușor peste supărările din viață. În ciuda acestora, niciodată nu l-a blamat pe Creator pentru experiențele dureroase de care a avut parte.

Acum a învățat să creadă în Dumnezeu și să accepte fiecare situație din viață și să înțeleagă că orice rău duce spre bine.

Cristina Bălan. FOTO: Facebook
Cristina Bălan. FOTO: Facebook

„Relația mea cu Dumnezeu este foarte personală, foarte intimă și datează de ceva vreme. N-am fost niciodată o persoană religioasă. Credeam în Dumnezeu, dar nu practicam. Nu m-am priceput niciodată cum e cu sărbătorile. Eu țin post permanent, sunt vegetariană.

N-am avut niciodată nicio clipă în care să-l blamez pe Dumnezeu pentru că mi-a dat sau mi-a luat ceva. N-am avut niciodată acest gol de credință, să spun că nu există Dumnezeu. Nici cu gemenii nu s-a întâmpla. Nu am avut un război cu Dumnezeu. Mi se pare absurd să crezi că Dumnezeu îi dă cuiva o situația foarte bună, iar altcuiva sărăcie, boală.

Cel mai adesea, eu Îi mulțumesc pentru tot ce îmi dă, chiar și atunci când am greutăți. Greutățile te fac să evoluezi Viața este o minune și o iubesc foarte mult. Am iubit și perioada mea de depresie, perioada în care am fost jos, pentru că știam că de acolo urci”, a mărturisit Cristina Bălan, în cadrul emisiunii Vorbește lumea, de la Pro TV. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net