Cristina Bălan, o lună până la naștere: „M-am cam rotunjit, dar am o sarcină formidabilă!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Cristina Bălan (41 de ani) va deveni mamă de fetiţă peste aproximativ o lună şi jumătate. Cum e de aşteptat, este foarte nerăbdătoare să o ţină în braţe pe Nadeea Sofia. Dar, până atunci, artista mai dă curs invitaţiilor la evenimentele mondene unde este invitată. Aşa cum s-a întâmplat şi miercuri, când ne-am întâlnit cu ea la o lansare de carte, unde Cristina a scris cuvântul înainte.

Gabriel este foarte grijuliu cu soţia sa, Cristina. FOTOGRAFII: CLICK!/ARHIVA PERSONALĂ
Gabriel este foarte grijuliu cu soţia sa, Cristina. FOTOGRAFII: CLICK!/ARHIVA PERSONALĂ

„Cu 1% mai bun. Cum mi-am atins potenţialul maxim şi cum o poţi face şi tu. Chris Nikic & Nik Nikic. Primul om cu Sindrom Down care a terminat un Triat­lon Ironman”, aceasta este cartea pentru care Cristina Bălan a fost invitată să scrie un „Cuvânt înainte”. Mamă de gemeni (9 ani) diagnosticaţi cu Sindromul Down, artista ştie exact ce presupune viaţa alături de astfel de persoane şi a fost vizibil emoţionată atunci când a participat la lansarea acestui titlu, în prezenţa mai multor tineri şi copii care au acest diagnostic. 

Cristina a sosit la acest eveniment împreună cu soţul ei, Gabriel. Cei doi s-au ţinut de mână aproape tot timpul şi au izbucnit în lacrimi în timp ce tinerii cu Sindrom Down din sală vorbeau despre reuşitele lor şi despre faptul că au reuşit să se realizeze în viaţă şi au un job, în ciuda diagnosticului. 

Cristina a scris prefaţa  unei cărţi despre cei care  sunt diagnosticaţi  cu Sindromul Down
Cristina a scris prefaţa unei cărţi despre cei care sunt diagnosticaţi cu Sindromul Down

Progresele se întâmplă, sunt vizibile şi la copiii noştri, doar că această carte a fost scrisă nu doar pentru noi, părinţii care avem copii cu Sindrom Down. A fost scrisă cred că pentru oricine îşi doreşte progrese reale şi de durată. Primul lucru care m-a făcut să lăcrimez a fost să îi văd pe copiii şi pe tinerii de aici şi să vizualizez şi viitorul alături de copiii noştri care, cu siguranţă, vor deveni cât se poate de independenţi, pentru că îi şi încurajăm pe acest drum... Credinţa e un lucru foarte mare şi contează foarte mult în astfel de situaţii... şi nu numai! Ne lăudăm cu faptul că îi implicăm în foarte multe activităţi ale noastre, sunt foarte curioşi şi dornici să îi implicăm în ceea ce facem noi”, a spus Cristina.

Gabriel, alături de  gemenii Toma şi Matei
Gabriel, alături de gemenii Toma şi Matei

Click! v-o prezintă pe artistă pe ultima sută de metri cu sarcina. Cristina Bălan mai are puţin şi aduce pe lume şi o fetiţă. Dacă totul va decurge conform planului, peste o lună şi jumătate, în ianuarie, artista şi soţul ei, dar şi cei doi gemeni ai familiei, Toma şi Matei, se vor bucura din plin de micuţa Nadeea Sofia. „Am o sarcină formidabilă, eu m-am cam rotunjit, m-am împlinit, mai avem aproximativ o lună şi jumătate, în ianuarie este programată naşterea. Am avut parte de o sarcină foarte uşoară, nici nu am visat aşa ceva. Şi băieţii îşi iubesc foarte mult surioara şi abia o aşteaptă”, a mai spus artista.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net