Cristina Bălan este însărcinată în șase luni! Prima imagine cu burtica de gravidă

Ultima actualizare:

Cristina Bălan, cunoscută publicului după ce a câștigat emisiunea «Vocea României», a oferit o vește neașteptată tuturor! Artista este însărcinată din nou și urmează ca famila ei să devină mai numeroasă peste doar trei luni, căci a reușit să țină sarcina ascunsă de privirile curioșilor timp de șase luni! 

Cristina Bălan este însărcinată în șase luni
Cristina Bălan este însărcinată în șase luni

Cristina Bălan a dezvăluit internauților că este însărcinată, prin intermediul unui mesaj pe care l-a postat pe pagina personală de Facebook, alături de o fotografie în care burtica de gravidă este cât se poate de vizibilă.

„Vă împărtășesc și vouă bunavestire, după o lungă perioadă de discreție. Astăzi se împlinesc 6 luni de când a apărut Minunea în viața noastră: Nadeea Sofia. Băieții sunt foarte încântați că vor avea o soră. Nouă încă ni se pare ceva extraordinar”, a fost mesajul Cristinei. 

Însărcinată pentru a două oară, Cristina Bălan a povestit, în exclusivitate la Prima TV, despre clipele pe care le trăieste. „Este ceva atât de așteptat și cu totul neasteptat. Nu ne-am gândit că o să ne iasă așa repede și firesc, e o sarcina foarte ușoară, chiar mă gândeam cum o fi după o anumită vârstă, biologic vorbind. Am mari emoții, băieții sunt extrem de încântați, mă pupă pe burtică, vorbesc cu sora lor, stiu că este sora lor, este fantastic.”

Numele fetiței a fost ales de către frații mai mari! 

Numele pentru cea mică este decis deja și este unul cu totul și cu totul special.

 „Avem 2 nume, ambele au fost decise de pitici. Sofia a fost primul nume, este un personaj adorat de copii din desene animate și povești. Am zis că, dacă este fată, acesta este primul nume. Iar al doilea nume este Nadeea, pentru că piticii noștri nu pot spune corect numele nașei mici, pe care o cheamă Andreea”, i-a mărturisit Gabi Bălan lui Cristi Brancu la Prima TV.

Cristina Bălan și Gabriel mai au doi băieței 

Fosta solită de la Impact are doi copii împreună cu muzicianul Gabriel Bălan. În vârstă de 9 ani, băieții lor, Toma David și Matei Nikolas, suferă de Sindromul Down. Din păcate, această afecțiune nu a fost gestionată bine de cadrele didactice, iar cei doi copii au început să se simtă marginalizați și să dezvolte o „anumită atitudine”.  

În aceste condiții, Cristina și Gabriel au decis să-și retragă copiii de la școală și să se ocupe personal de educația lor, chiar dacă acest lucru este extrem de solicitant din toate punctele de vedere. 

Nevoită să se adaptaze după ce copiii au fost retrași de la școală, cântăreața şi soţul ei s-au transformat în profesori pentru cei doi gemeni. Totodată, aceasta a povestit că nu voia să-i lase pe micuți într-un mediu „toxic”.

„Ei veneau foarte nervoși de la școală, veneau și făceau niște lucruri pe care nu le-am văzut în viața noastră până la mediul acesta și atunci am vorbit cu psihologul copiilor, cu alte persoane avizate, am cerut păreri în dreapta și-n stânga, și am decis să îi ținem acasă”, a declarat Cristina Bălan.

Cristina Bălan a povesit despre sfatul șocant pe care i l-a oferit medicul 

Cristina Bălan a aflat în cea de-a 24 săptămână de sarcină că unul dintre micuţi ar putea avea Sindromul Down și a fost sfătuită atunci de către medici să întrerupă sarcina.

Medicul tăcea, genul ăla de tăcere din care îţi dai seama că ceva se întâmplă. Mi-a spus că Toma are nişte markeri de Sindrom Down. Nu am avut nici o reacţie, medicul părea mai afectat decât mine.

Mi-au spus că pot să fac avort. M-a durut cel mai mult asta, că era o sarcină defectă şi mi se părea o situaţie care ţinea de alegere. Am auzit păreri care ard pe suflet. Arunci copilul, dacă se îmbolnăveşte între timp?”, a povestit Cristina, în cadrul unei emisiuni televizate. 

    Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!          

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net